Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Щастие и промени за Телеца през 2018-а

Хороскопът за 2018 обещава за вас един динамичен период. Време е да кажете сбогом на всичко старо и да приветствате новото. Промените чакат на вратата и могат да предизвикат безпокойството ви, но ако се научите да не бъдете толкова упорити, то годината ще ви донесе радостно вълнение и творчески постижения. Юпитер ще носи положителни промени във взаимоотношенията ви (делови и лични), тъй като ще се намира в партньорския ви сектор. Влиянието на планетата ще помага да се постигне успех в сътрудничеството с другите хора. Чрез партньори при вас може да дойде и късмет, и материална печалба. Отношенията, започнали в този период като правило са успешни и щастливи или поне взаимноизгодни.

Понякога този планетен транзит се изразява в прекъсване на отношенията, но ако това се случи, ще почувствате по-скоро облекчение. В друг случай може да има узаконяване на връзка. Нарастват шансовете на тези, които са сами да срещнат своята половинка. Сатурн от вашия девети дом ще ви подтиква да търсите смисъла на живота и идеалите ви ще придобият важно значение. Светогледа ви ще претърпи промяна, ще се разшири виждането ви за света. Ако решите да продължите образованието или кариерното развитие, ще получите нов тласък.

Под влиянието на Уран, който ще бъде във вашия знак след 15 май до 6 ноември, родените през първата десетдневка могат да предприемат неочаквани действия, които много ще изненадат близките ви. Въпреки това, няма да ви интересува толкова какво мислят другите. Много от вас ще експериментират с външния си вид: смяна на имиджа, нов цвят на косата и т.н. Звездите ви съветват да поддържате баланс между работата и личния живот, така че никоя от тези сфери на живота да не се развива за сметка на другата.