Може ли да говорим за април – месецът на цветовете и любовта, без да отдадем заслужено внимание на Негово величество секса. Какво ново да очаква всеки знак от зодиака в интимен план и всичко за емоционалните и сексуални терзания и вълнения, които ще го споходят през април, научете сега:

Овен

Овни, април е вашият месец! Много от вас ще попаднат в плен на красиви романтични вълнения. Сърцето ви ще бъде обсебено от пламенни искри и страст, каквито никога не сте изпитвали досега. Не се страхувайте да покажете на какво сте способни в леглото. Заложете на ексцентричния и акробатичен секс и ще доведете до умопомрачение партньора си. Ще се изненадате от самите себе си на какво сте способни. Колкото повече въображение вложите в интимната игра, толкова повече ще заздравите връзката с половинката си.

Телец

Април попада под властта на Венера, което неизменно ще окаже огромно влияние върху емоционалния живот и на Телеца. Ще се чувствате уверени в себе си и в тялото си, което няма как да не бъде оценено от представителите на противоположния пол. Достатъчен ще е само един жест от ваша страна, премятане на кичур или усмивка, и всеки, който пожелаете, ще е в краката ви. Ако сте сингъл, имате шанс този месец да преминете в отбора на обвързаните. Сексът ще бъде бурен и изпълващ всяка фибра от тялото ви.

Близнаци

Близнаци, очакват ви прекрасни романтични и сексуални преживявания през април. Ако сте самотни, може да откриете, че някой тайно въздиша по вас, но все още не е събрал достатъчно смелост, за да ви разкрие трепетите си по вас. Не бъдете прекалено взискателни към половинката си. Давайте повече от себе си и ще останете приятно изненадани от реакцията на любимия. Отпуснете се и бъдете себе си в леглото. Не се притеснявайте да експериментирате. Доверете се на сладостното усещане от ароматизиран лубрикант или просто заложете на флиртуващо бельо.

Рак

Венера е във вашия дом този месец, което е чудесно за укрепване взаимоотношенията и възраждане на сексуалния живот. Месец април е благоприятен и за нова любов, ако все още сте без половинка. Отдайте се на насладата. Оставете тревогите и дайте всичко от себе си на човека до вас. Той определено има нужда да почувства вашата подкрепа и любов.

Лъв

Толкова много прекрасни неща ще ви се стоварята на главата и сърцето през април, в това число и в любовния ви живот. Не пестете сексуалната си енергия, Лъвове. Имате я в изобилие. Колкото повече давате, два пъти повече ще получавате. Говоренето на мръсни думи ще побърка партньора ви, така че дайте воля на въображението си и ще останете изненадани от самите себе си. Април обещава гореща и страстна любов за тези, които още не са я срещнали. Лъвовете с постоянни партньори ще закрепят връзката си.

Дева

Деви, вие сте в стихията си – по-ослепителни и харизматични от всеки друг път. Ако считате, че нещо куца в сексуалния ви живот, сега е време да си поговорите с партньора си и да установите разковничето на проблема. Възможно е някой от вашето минало да се появи отново на хоризонта и да разпали с нова сила заспали чувства у вас. Действайте, не чакайте. Проявете инициатива и самоувереност. Запазете позитивните чувства и това ще направи секса по-горещ и изпепеляващ.

Везни

Пълната Луна през април е във Везни, което ви дава сили. Така че, сега е време за действие. Ще бъдете обсебени от желание за бурен и интензивен секс. Ще почувствате, че е настъпил и подходящият момент да си купите ново умопомрачително бельо, да си направите нова прическа и да засияете в пълния си сексапилен блясък. Ако не се погрижите за себе си и вашите собствени нужди, ще бъде по-трудно да получите това, което искате в живота и секса.

Скорпиони

Някой със сигурност ще хване окото ви, както и вие – неговото. И някои други неща... Така че, скъпи Скорпиони, проявете повече активност и темперамент. Това ще засили вибрациите не само на Венера, но и тези в тялото на обекта на вашите желания. Нуждаете се от отпускане, а страхотният секс ще ви даде всичко онова, от което имате толкова голяма нужда. Оставете се в ръцете на партньора си, не бъдете обсебващи и изискващи. Необвързаните да се огледат. Някой, който е много близо до тях, може да се окаже новата им половинка.

Стрелец

Април ще донесе много забавни и луди емоции на Стрелците. Не пропускайте този шанс и се възползвайте от него. Възможно е още в началото на месеца да бъдете изкушени от нова любов и да й се отдадете с цялото си същество. Внимавайте обаче да не изгорите всичките си мостове с човека, с когото досега са ви свързвали прекрасни взаимоотношения. Говорете. Изразявайте чувствата си, споделяйте. Кажете на партньора си от какво имате нужда и това ще даде нов импулс на интимния ви живот.

Козирог

Козирози, сексуалните отношения през април ще преживеят пълна тарнсформация, разбира се, в положителна посока. Ще преживеете невероятно красиви и силни чувства, което ще рефлектира и в леглото, така че да се насладите на върховни интимни изживявания. Голяма част от енергията си посветете на спалнята. Ароматна свещ, приглушена нежна светлина, тиха релаксираща музика, секси бельо, с което да го подлудите – всичко това са вашите оръжия, с които веднага можете да разрешите всичките проблеми във взаимоотношенията ви, ако има такива.

Водолей

Никой не е съвършен и това най-вече важи за човека, с когото спите в последно време. Спрете да изисквате прекалено много от него. Не го съдете за щяло и нещяло. Отдайте му се цялата. Експериментирането е единственият начин да разпалите с нова сила позатихналите страсти. Споделете му позите, които искате да опитате с него в леглото.

Риби

Венера попада директно в знака ви, което означава, че моментът да се отдадете на сериозна връзка е настъпил. Уважавайте себе си и нуждите си. Вселената ще ви даде възможност да прецените от какво точно имате нужда и как да задоволите потребностите си.

Четете още: Вълнуващ април за Лъва, страст за Девата