Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приказен април очаква този зодиакален знак!

Април е невероятно енергичен и активен месец за вас, Водолеи! Не пропускайте нищо! Облечете се, излезте навън и завладявайте света! Пръскайте своя блясък навсякъде!
Юпитер разположен в дома на кариерата ви обещава професионален успех и подобрение на финансовото положение. В работата си ще можете да постигнете целите си, да подобрите положението си, да развиете бизнеса си, вероятно ще получите повече доходи, отколкото обикновено. Добре е да учите, да усъвършенствате уменията си, да подобрявате квалификацията си. Не забравяйте да се възползвате от това време. Имате всички ресурси, за да постигнете целите си. Единственото нещо е, че може би е по-добре да проявите повече активност след 16 април, когато Меркурий ще излезе от своята ретроградност и няма да ви спъва в действията ви. Само помнете, че не всеки ще бъде доволен от успеха ви, а някои ще се опитат да ви попречат. Бъдете по-внимателни към хората от вашето обкръжение, за да забележите навреме опасността и да се предпазите. Не очаквайте успех и придобивки от рисковани сделки и финансови авантюри. По-скоро вместо изгода, ще ви донесат разочарование.

Който търси работа, много е възможно да му помогне жена от близкото обкръжение, принадлежаща към водната стихия. На интервюто е добре да се покажете не само като добър професионалист, но и да предразположите емоционално към себе си бъдещият работодател. Покажете вашите умения да общувате. За предпочитане е интервюто и подписването на договора да станат пак след 16 април.

Тези, които имат връзка, опитайте се да бъдете повече деликатни в личните си отношения и да поддържате мир и хармония в семейството. С всички сили избягвайте провокациите и разногласията, тогава животът ще е спокоен и ще ви се стори по-добър.

Тези, които са свободни, имат големи шансове да срещнат подходящ човек. Така че спретнете външният си вид, наблегнете на сексапила и бъдете повече сред хората, посещавайте мероприятия, клубове, дискотеки.

Тези, които преживяват тежка скорошна раздяла, горе главата! Не се заключвайте зад седем врати. Колкото по-бързо се освободите от унинието, толкова по-добре. Когато си отива нещо старо, винаги се отваря място за нещо ново. Това, което е ваше, то няма да си отиде. Просто този не е бил вашият човек. Има толкова хубави енергии, че ще е грях да се пропуснат. Очакват ви интересни срещи и нови запознанства. Но за целта не стойте повечето време в къщи.

Слънцето ще играе важна роля в общуването ви. Венера обещава мир и спокойствие във вашия дом. Постепенно самочувствието ви ще се подобри и ще се радвате на прилив на сили.