Понякога изборът на подарък се оказва много трудна задача. Особено ако избирате подарък за жена! С какво да я зарадвате и изненадате? Труден въпрос, подаръкът трябва да е непременно или полезен, или оригинален.

Представяме ви хороскоп на подаръците за жени, който ще ви помогне много в предпразничните дни. Знаейки зодията на човека, ще можете да му изберете подарък, който да отговаря на предпочитанията му.

Овен

Жените-Овни обичат загадъчните и оригиналните неща. Могат да се зарадват и на всеки полезен подарък, ако подходите разумно към избора му. За Овните от женски пол са подходящи и стандартни подаръци, стига да са опаковани оригинално и подарени от сърце.

Телец

Жените-Телци по природа са много практични и взискателни. Те едва ли ще се зарадват на безполезен сувенир или на нещо стандартно. Подаръкът за представителка на този знак трябва непременно да е полезен и при това да е луксозен и скъп. За Телец подходящ подарък ще са бижута, декоративни предмети, битова техника и хубав парфюм.

Близнаци

Жените-Близнаци харесват оригинални подаръци. Обикновено се интересуват от изкуство и от неща, които ще им помогнат да се развиват духовно и интелектуално. Интересна книга, оригинална компютърна игра, абонамент за учебен курс – тези подаръци непременно ще допаднат на жена-Близнаци.

Рак

Жените-Раци предпочитат вещи, които да им носят позитивни емоции дълги години. Може да им подарите красив фотоалбум с ваши съвместни снимки или картина, на която е нарисувано нещо любимо на жената-Рак. Подходящ подарък може да е и дреха – например топли чехли или домашен халат. Важното е подаръкът да носи заряд от хубави спомени.

Лъв

Лъвиците обичат ярките, нестандартните и разкошните неща. Не им подарявайте битови предмети. Подаръкът трябва да е уникален и скъп. Ако търсите букет – цветята трябва да са най-разкошните и редки, ако ще е парфюм – да е любимият на Лъвицата, ако ще са бонбони – само най-вкусните и скъпите.



Дева

Жените-Деви ще се зарадват на практичен подарък. Подарете им нещо, което сте сигурни, че ще използват активно. Може да е какво ли не, стига да е практично и полезно. Освен това Девите обичат подаръци, свързани с изкуството. Интересна книга или репродукция на известна картина ще допаднат на всяка Дева.

Везни

Жените-Везни ще се зарадват на нещо оригинално, което дълго време ще украсява живота им или жилището им. Подходящи подаръци ще са авторска колекционерска кукла, бижута, красив фотоалбум, креативен предмет за интериора и т.н.

Скорпион

Жените-Скорпиони не ги интересува колко е скъп подаръкът. За тях е по-важно каква енергия носи той. Представителките на този знак ще се зарадват на красиви бижута и аксесоари, хубаво бельо, диск на любим изпълнител и различни магически атрибути (ловци на сънища, вятърни звънци и т.н.).

Стрелец

Не е лесно да се избере подарък, който да зарадва жените-Стрелци. Предпочитанията им постоянно се променят. Едно обаче си остава – те обичат активния начин на живот, приключенията, пътешествията и всичко необичайно. Подарете им спортни артикули, екипировка, сувенири от други страни, интересна илюстрирана енциклопедия. Стрелецът може да намери приложение на всичко.

Козирог

Жените-Козирози ценят качествените и полезни вещи. Подарете им нещо, което ще им е от полза на работа или вкъщи. Може да е какво ли не – от телефон до тенджера. Най-важното е подаръкът да е актуален и полезен.

Водолей

Жените-Водолеи ще се зарадват на оригинален подарък, най-добре направен лично от вас. Основните критерии за подарък за този знак са уникалност, оригиналност и новост. Може да вземете току що излязъл на пазара смартфон или нестандартна подложка за мишка. Спектърът на подаръците за Водолея е широк, но трябва да наблегнете на оригиналността.

Риби

Жените-Риби ще се зарадват на подарък, който да отразява тяхната мечтателна и романтична душа. Битовите предмети едва ли ще им допаднат. Подарете им необичайна книга, мистичен амулет или предмет, свързан с магията и езотериката.