За добро или за зло всяка зодия си има своите зависимости и е пристрастена към определени неща. Често представителите на един знак имат много сходни навици, към които винаги се връщат. Някои от зодиите обожават адреналина, други са пристрастени към кулинарните изкушения. Вие от кои сте? Разберете сега.

Овен: адреналин

Представителите от тази зодия са меко казано енергични и трудолюбиви. Овните биха предпочели, ако е възможно, да свършат всичко бързо, но и ефективно. Често, заради амбицията и желанието си за успех те остават разочаровани от себе си или от обстоятелствата, когато не постигнат целта си. Неуспехът може да ги доведе до тежка депресия. Но Овенът не може да живее без адреналин и напрежение.

Телец: храна

Нищо не е в състояние да изкуши Телците толкова, колкото вкусната храна, особено тази, която съдържа греховно количество калории. Представителите на този знак са истински чревоугодници и могат да си похапват сладко постоянно. Но тъй като не са по-малко амбициозни от другите рогати знаци и обичат да са във форма, повечето от тях спортуват повече, за да компенсират за страстта си към храната.

Близнаци: знания

Близнаците са жадни за знания, а любопитството им е с неограничени размери. Обичат да научават нови неща за света, но проявяват тази си страст и в интимния си живот, заради което трудно се спират на един партньор без да поглеждат встрани. Те са интелигентни и любознателни и винаги могат да ви изненадат приятно и да научите нещо ново от тях.

Рак: анализ

Раците са прекрасни семейни партньори. Те наистина ще направят всичко, за да бъдат щастливи близките им, но понякога забравят за себе си и често потъват в мисли, които пречат на спокойствието им. Прекаляват със самокритичността, но определено обичат да анализират и да размишляват върху всичко.

Лъв: его

Представителите на тази зодия се чувстват като царски особи и ако не сте съгласни с тях, просто не съществувате. Най-голямата им страст е егото им, а страхът да не остареят често ги кара да правят промени с външния си вид и дори понякога изглеждат екскцентрично. Те са готови на всичко, за да получат внимание и копнеят за обожанието на всички.

Дева: хигиена

Ето ги и чистофайниците на зодиака. Девите обичат реда и хигиената както в околната среда, така и в душата си. Когато представител на тази зодия се окаже в разхвърляно помещение той ще се почувства длъжен да изчисти или поне да подреди. Някои Деви са напълно обсебени от манията за чистота и съжителството с тях може да се окаже трудна задача.

Везни: шопинг

Ако планирате да отидете на шопинг и си търсите подходяща компания, обърнете се към представител от зодия Везни. Те са практични, обичат да пазаруват изгодно и винаги успяват да намерят това, което им трябва. Могат да бъдат много полезни съветници и да ви помогнат с вродената си практичност. Везните са пристрастени към шопинга и често го използват като лекарство срещу стреса.


Скорпион: секс

Едва ли ще ви изненадаме, но нищо не вълнува Скорпиона повече от секса и страстта. Родените под този знак са известни с уменията си и желанията си за постоянни експерименти в спалнята. Интересен факт е, че те могат наистина да имат много интимни партньори и да прибягват към еднократни отношения с повече хора, но когато са влюбени те са изключителни предани. Дори обичат да задушават любимия си човек от ревност, защото изпитват чувство за собственост. Но каквито и да са отношенията ви с един Скорпион, със сигурност ще се съгласите, че срещите с него никога не са скучни.

Стрелец: хазарт

Стрелците обичат забавлението и трудно биха се ограничили от удоволствията в живота. Често рискуват финансовата си сигурност, защото се отдават на хазартни игри и залагания. Те просто обичат тръпката от играта. Но от друга страна са чудесна компания, когато искате да се повеселите навън. Обикновено са популярни и обичани от другите.


Козирог: работа

Козирозите са запалени работохолици и наистина вършат задълженията си със страст. Те са продуктивни и обикновено са отдадени на професията си, дори и с цената на личния си живот. Ако имате колега в офиса, който почти всяка вечер остава до късно, за да приключи с всички задачи за деня и дори не желае да чуе, че може да ги прехвърли за утрешния ден, вероятно той е типичен Козирог.

Водолей: алкохол

Когато си дават почивка от дълбоките размисли за смисъла на живота, Водолеите обичат да хващат чашката и да се забавляват на воля. Не крият страстта си към алкохола и понякога, когато се натъжат или просто преминават през труден момент, се обръщат към него.


Риби: въпроси

Рибите не могат да дискриминират нищо и никого. Вниманието им вечно е ангажирано от даден казус и имат таланта да намират проблеми във всяка една ситуация. Не е трудно да се пристрастят към алкохола или цигарите, тъй като са твърде емоционални и винаги имат нужда от отдушник. Някои от тях влагат силните си емоции и в градивни занимания като например спорт.

Четете още: Мъдри притчи за всяка зодия