Автор
Woman.bg

Пълнолуние в Риби: Мечтите днес се сбъдват, внимавайте какво си мислите

Днес, точно в 14.56ч. настъпва пълнолунието в знак Риби. Това е специален период от годината, в който е съвсем възможно всичките ни усилия да се увенчаят с успех. Повишава се работоспособността, енергията и емоциите.

Под знака на Рибите светът на материалното отстъпва пред любовта, усещанията и изобщо -пред света на нематериалното. Затова и точно сега е моментът, в който изкуството, трептенията на обичта и положителните сили имат вълшебна сила. Затова - внимавайте за какво си мислите!

Какво символизира знакът Риби

Символът на астрологичният знак на Рибите, който всъщност представлява две риби, които плуват в противоположни посоки, отразява енергията, която търси хармония и мир, независимо от това каква посока следвате в живота си.

Не забравяйте, че не винаги можете да избирате нещата, които се случват в живота ви, но винаги можете да изберете как ще реагирате на тях. От една страна можете да гледате на всичко, което ви се случва като на благословия и възможност за израстване или можете да влезете в ролята на жертвата, която винаги има лош късмет.

Желания по Пълнолуние

Пълнолунието е чудесно време, в което да напишете до 10 желания, а първите 8 часа са най-мощни и е добре да ги формулирате точно тогава.

Всеки зодиакален знак има силни теми, по които може да ви помогне, а за Рибите те са: Въображение, илюзии, сън, фантазии, вътрешно щастие и универсална любов, блаженство и екстаз, емоционална чувствителност, мистични състояния, медитация, йога, вътрешен мир, ангелска подкрепа, канализиране на духовна енергия, духовно осъзнаване, състрадание и опрощение, неосъдително мислене.

И... внимавайте какво си пожелавате. Точно днес то може да се сбъдне!