Всяка жена е по своему уникална. Жените са като цветята – няма цвете, което да прилича досущ на друго. При това обаче всичките имаме общи черти, които могат да се проследят в хороскопа.

В тази статия ще ви представим най-женствените знаци от зодиака.

Риби

Рибката е чувствена, нежна и малко инфантилна дама. На мъжете им се иска да я опазят от всякакви житейски проблеми, затова Рибите почти никога не остават сами. При цялата си отстъпчивост и привидна простота, те са уверени в себе си и умеят да отстояват правата и мнението си. Редом до мъж обаче се превръщат в безпомощни създания. Освен това Рибите имат красиви очи и изразителен поглед, който очарова мъжете.

Рак

Женствеността на Рака е различна от „рибешката“. Жената-Рак повече наподобява сладка къщовница, която поддържа дома си в идеален ред и винаги има топла гозба на масата. Тази дама наистина се грижи за близките си, гледа винаги да са сити и стоплени. Домът й винаги е уютен, а любовта й сякаш е безгранична и може да сгрее всички наоколо. При това жената-Рак не забравя да се поддържа и винаги е спретната и натъкмена.

Везни

Жената-Везни прилича на средновековните дами. Тя е нежна, поддържана, красива, скромна и безкрайно женствена. Мъжете губят ума и дума, когато я видят – трябва веднага да спасят тази дама в беда, да я опазят от всички житейски спънки и проблеми! Самата жена-Везни е малко наивна и гледа на света през розови очила. Струва й се, че всички наоколо са много добри и отзивчиви, а проблемите възникват само заради временни умопомрачения. Тази дама е добре възпитана и има прекрасни обноски. Каквото и да става, тя се старае да създава наоколо си красота.

Тези три знака са най-ранимите и чувствени дами от целия зодиак. Но това изобщо не означава, че другите зодии за груби и недодялани. Те също имат своята уникална женственост, съчетаваща се с други черти – независимост, нестандартно мислене, желание да изпъкнеш сред останалите.

А вие забелязвали ли сте, че Раците, Везните и Рибите са много женствени? Споделете в коментарите!