Всеки от нас има своите симпатични странности, за които се надява, че никой друг няма да научи, но лошата новина е, че сме разкрити. Колкото и да полагаме усилия да прикрием причудливите си страни с надеждата, че никой няма да ги забележи, много трудно бихме могли да успеем. Хубавата новина е, че много от странните ни навици и недостатъци всъщност са споделени от всички представители на зодията ни. Вижте кои са най-странните черти на всеки един от 12-те знака.

Овен

Представителите на тази зодия имат много качества, но скромността и срамежливостта не са сред тях. Склонни са да направят всичко, което им се иска на момента, без значение какво е то. Овните нямат задръжки и нищо не би ги спряло да правят, каквото решат, дори и отстрани да изглеждат меко казано странно.

Телец

Телците обожават мириса на хубав парфюм и се ръководят почти изцяло от обонянието си. Обожават хубавите дезодоранти и парфюми, един себеуважаващ се телец има поне няколко скъпи аромата.



Близнаци


Едва ли можете да си представите какво се случва в главата на един Близнак. Те мислят бързо и са повече от любопитни. Често се случва да си говорят сами и да изглеждат малко притеснително отстрани.

Рак

Повечето представители на тази зодия са изключително интровертни и изглеждат някак инертни и тихи, но всъщност въображението им е богато. Често те се занимават с изкуство и крият истинска стихия в себе си. Много от тях изпитват влечение към модата и имат собствен поглед върху стила, но невинаги е сполучлив.



Лъв


Зодията, която обожава експериментите и вниманието. Лъвовете са склонни да правят странни неща и да променят визията си постоянно в името на обичта на другите.

Дева

Сред добродетелите на Девите са реда, чистотата и загрижеността, но също така те обичат и да контролират всичко около себе си. Имат непреодолимата нужда да бъдат обсебващи и да упражняват властта си над другите.

Везни

Везните са любвеобвилни и търсят същото отношение и от другите. Но понякога то не им е достатъчно и те често обичат да се прегръщат и целуват сами, когато никой не ги гледа.



Скорпион


Те са влюбчиви и искат да научат всичко за обекта на желанията си на момента и ще направят всичко възможно, за да получат, колкото се може повече информация. Скорпионите са по-пристрастени към социалните мрежи от останалите зодии.

Стрелец

Както всички останали знаци от зодиака, така и свободлюбивите Стрелци си имат своите странности. Това са тиковете, които често са свързани с гризане на ноктите и други подобни навици.

Козирог

Любознателните работохолици, по-известни просто като представители на зодия Козирог, са чревоугодници, но и имат склонността да развиват и хранителни разстройства. Те са обсебени от чуждото мнение и държат да бъдат винаги във форма, колкото и да им струва това.

Водолей

Енергични, жизнени и вярващи в силата на природата, те често черпят сили от нея. Не е изключено да видите как ваш приятел от тази зодия прегръща дърветата в парка, за да се пречисти и зареди с енергия.



Риби


Рибите са колекционери на спомени и не биха изхвърлили абсолютно нищо, което им напомня за щастливото минало. Запазват всякакви вещи, които им носят някакъв спомен, дори и това да е опаковка от пакетче дъвки.

Четете още: Звездите ни го говорят: Какво може да го накара да спре да ви обича?