Чудите се къде ли може да се крият най-добрите брачни партньори, подходящи за дълъг съвместен живот? Колкото и песимистично да са настроени някои дами по този въпрос, добрата новина е, че все пак ги има. Работата е там, че според астролози могат да се открият в по-концентрирано количество измежду само три от общо 12-те зодиакални знака. Ето кои са те:

Водолей


Ако търсите романтичен мъж със сладка и чувствителна душевност, то със сигурност ще го намерите в лицето на представител от зодия Водолей. Той не само обича партньорката си, но и я уважава. Уважава нейните интереси, хобита и всичко, свързано с личния й живот. Това е перфектният избор за брачен партньор, който ще направи всичко по силите си, за да се чувства нежната му половинка доволна и щастлива. Мъжът Водолей обича да се раздава с цялото си сърце за жената, която е избрала да сподели живота си именно с него. Той е искрен, открит, лоялен, честен и отговорен. Когато обича, обича с цялата си душа. Понякога може да бъде свръхчувствителен и да проявява инат, но това не е причина да не го обичате. Когато е оскърбен или наранен, страда дълбоко, но бързо прощава. Не го наранявайте. Той е човекът, който най-малко заслужава това. Никога няма да скучаете в компанията на мъж Водолей. Той винаги ще намери начин да ви кара да се чувствате във всеки един момент от съвместния ви живот най-щастливата жена на света.

Лъв

Ако трябва да посочим мъж сред зодиакалния кръг, който да държи преди всичко на чувствата в една връзка, то със сигурност това ще бъде представител от зодия Лъв. Едва ли има жена, която да е запазила хладнокръвие и спокойствие при гледката от приближаващ се към нея мъж от най-царствената зодия. Пред харизматичното му обаяние всяка една жена лесно може да загуби дори разсъдъка си. Мъжът Лъв обожава да бъде харесван и дори обожаван от противополжния пол, но когато обича, обича една жена. Никъде няма да намерите по-щедър, верен и лоялен партньор от Лъва. Той е готов да се бие за вас, за да ви спечели и да ви направи най-щастливата и обичана жена на Земята. Най-големият му враг пък е скуката. За мъжът Лъв още по-голямо престъпление би било, ако допусне собствената му половинка да я изпита. Ето защо той е способен да измисли какви ли не забавления, които да се превърнат един ден в незабравими спомени. Мъжът Лъв прави всичко с много страст, желание и вдъхновение. Ако го дарите с любов и внимание, той ще ви отвърне десетократно.

Скорпион

Ако търсите мъж, на когото бихте искали да се доверите напълно, ще го откриете сред представителите на зодия Скорпион. Когато става дума за любов, това е мъжът, който без колебание е готов да откликне във всеки един момент на вашите нужди и желания. Това, което най-много мрази мъжът Скорпион, е лъжата. Затова внимавайте. Ако го излъжете, само един път дори, рискувате да загубите завинаги един безценен другар в живота. Въпреки че Скорпионът се влюбва бавно, спечелите ли сърцето му веднъж, той ще бъде завинаги ваш. Скорпионът е най-чувственият от зодиакалните знаци. Ето защо, ако изборът ви за интимен партньор падне именно на него, ще бъдете заливани от постоянни приливи на неугасваща и бурна страст.

Четете още: Какъв е най-неподходящият партньор за вас според зодията ви