Автор
Woman.bg

На колко години трябва да се омъжим, ако слушаме звездите?

Всяка жена иска да се види като булка. Въпросът е кога е най-подходящият момент това да се случи. Разберете на колко години ще бъдете готови да предприемете тази съдбоносна крачка в зависимост от зодиакалния ви знак.


Овенът трябва да почака поне до 30

Авантюристичната природа на Овена не предвещава дълъг брак, ако той се сключи прекалено рано. Те се отегчават лесно, затова е добре да вземат подобно важно решение в по-зряла възраст.

Телецът също е препоръчително да изчака след 30-я си рожден ден

Въпреки, че Телец е земен знак и би трябвало да бъде стабилен, за него е важно първо да намери вътрешен мир и тогава да минава под венчилото. В повечето случаи постигаме този вътрешен мир около 30-ата си годишнина.

35 е перфектната възраст, в която Близнаците могат да се врекат във вярност

Обикновено Близнаците се разпиляват в много и различни посоки през своята младост. До 35 вече би трябвало да се установят и създадат един успешен брак.

Раците са готови за сватба още на 20

Раците се отдават докрай на своя партньор и никога не поглеждат назад. Това означава, че са склонни да се влюбят до уши в своя любим и да живеят заедно щастливи до края на дните си.

На Лъвовете се препоръчва да изчакат до 36

Лъвовете се нуждаят от малко повече време, за да израснат духовно. Ето защо те ще бъдат емоционално готови за сватба по-късно от останалите знаци.

27 е перфектната възраст за женитба за Девите

От Девите се очаква устремено да се втурнат към олтара още в ранна възраст. Но всъщност за тях е по-добре да изчакат поне до 27, преди да кажат заветното „Да“.

Везните могат да сключат брак още на 22

Везните са балансьори по природа и партньорството им се отдава с лекота. Те са готови да се задомят веднага щом навършат 22.

Скорпионите нека изчакат поне до 38

Скорпионите се славят със страстната си натура, което може да ги подведе да сключат брак рано. Но в момента, в който страстта отшуми, е много вероятно бракът им бързо да се разпадне. Ето защо Скорпионите ще постъпят повече от разумно, ако изчакат до 38, когато вече са се научили успешно да обуздават бурните си страсти.

Идеалната възраст за сключване на брак за Стрелците е 35

Стрелците имат тенденцията да бъдат кариеристи, което автоматично означава, че ще отложат датата за сватба за по-късен етап. Когато постигнат амбициите си в кариерата, вече могат да започнат да разглеждат сватбените каталози.

Козирозите е желателно да се омъжат на 25

Те са семеен тип, сериозни и благонадеждни, затова няма да сбъркат, ако сключат брак рано. Изключително отговорни са и напълно готови да създадат свое собствено семейство.

Водолеите са най-свободолюбиви. Ето защо от тях се очаква изобщо да не се омъжат

Може би сватбата не е най-добрият избор в живота на Водолея, тъй като той не обича да се чувства обвързан. В краен случай може да го направи, когато е на 45.

Риби трябва да се венчаят на 26

Желание за сватба може да се породи в представителите на зодия Риби още на 22, но е по-вероятно да изчакат до 26, когато се уверят, че избраникът им е най-подходящият човек за тях.