Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Май месец носи романтика за Овена и промени в живота на Телеца

Овен – Месецът ще премине позитивно. Очакват ви бързи промени в живота и те ще са благоприятни. Ще откриете нещо, което винаги сте търсили дълбоко в душата си, но изпълнението на желанията зависи преди всичко от вас. Ще се радвате на жизненоважна енергия, ще получите истинско удоволствие от борбата, вълнението и смелостта, които са по-специфични за вас сега, отколкото по всяко друго време. В делата ви успехът е възможен, а вашето превъзходство над конкурентите и съперниците ще стане очевидно за всички. Помнете, че силата, с която сега сте надарени, не може да бъде използвана в ущърб на други хора. По-сложен може да се окаже месецът за родените около 15 април плюс минус пет дена, но и сега ще успеете да се справите със ситуациите.

Хороскопът ви обещава духовно и физическо здраве, бързо възстановяване на болните и стабилен имунитет на здравите. Ще станете по-романтични и ще искате да флиртувате. Ще печелите със своята привлекателност индивидите от противоположния пол. Напълно ще липсват или ако се появят бързо ще се разрешат проблемите в интимната сфера.

Телец – Вие сте защитени от всякакви негативни влияния. Не бива да се страхувате от ударите на съдбата и от действията на недоброжелателите. Сега всички нишки са в ръцете ви и трябва да вземате решения, от които ще зависи бъдещето ви. Качествата, от които се нуждаете най-много сега са търпение, постоянство, настойчивост, упоритост и далновидност. Не се изискват много усилия, за да продължите работата по вече започнали дела, а много проекти чакат благополучно достойно завършване. Препятствията, които изглеждат безкрайно високи, лесно могат да бъдат преодолени. Трябва да се подготвите за промяна, да се отървете от старото и да допуснете новото в живота си. Може би някои ще изпитат тревожност или безпокойство, причинени от нестабилността на някаква ситуация. Единственото, което присъства в нея, са промените, от които не трябва да се страхувате. Бъдете верни на себе си, следвайте пътя си и със сигурност ще постигнете целта си.

Не контролирайте поведението на избраника си и показвайте повече доверие към него. Ако не спазвате тези указания, не е изключено да стигнете до разрив в отношенията. Бъдете отворени към новите възможности, които ще ви се предоставят, за да не съжалявате после, че сте ги изпуснали.

Близнаци – Бъдете концентрирани в себе си, във вашите собствени дела и планове. Сега сте в ситуация, която напълно отговаря на вашите очаквания и ви позволява правилно да се проявите. Единственото, което ви заплашва при сложни обстоятелства е да изгубите хладнокръвието си, да забравите за здравия разум. Стоите твърдо на краката си, но и на другите намирате възможност да помагате. Това е много достойно поведение, което ще бъде подходящо възнаградено. Колкото и да сте си самодостатъчни, полагайте усилия да запазите симпатиите на другите. Напълно сте в състояние да избягвате конфликтните ситуации и да изглаждане острите ъгли. Винаги успявате да намерите правилната линия на поведение. Назряват необратими процеси, които могат да се окажат както много благоприятни за вас, така и не толкова добри. Развитието на ситуациите изискват повече кураж и човечност, качества, които притежавате. Бъдете повече оптимисти и изявете вашето природно обаяние. Общувайте с жизнерадостни и приятни личности. Трябва да заемате личното си пространство не с тъжни мисли, а с интересни идеи, планове и достойни хора.

Днес публикуваме първите три представители на зодиака, следващите очаквайте през идните дни!