Автор
Люблена Папазова

Маг Мариела: Магията за смърт закопава тези, които я поръчат

Маг Мариела е основател на първия лицензиран център „Хронос-Вита“ за здравна диагностика, ясновидство, биоенерготерапия, корекция на карма и магия, реинкарнация, бизнес консултации.
Тя е и първата в България, която създава лицензиран диск с авторска музика за релакс, медитация и самовъзстановяване, който може да поръчате в офисите и . Повече от 25 години приема в София и Пловдив, водеща на телевизионни предавания, отличена с награди за феномен у нас и в чужбина.
За консултации и прием - 0888 800525

-Как да изчистим негативната енергия около нас, когато нямаме възможност всеки ден да общуваме със специалист като вас?

-Негативната енергия от обикновен човек не може да се изчисти, но пък той може да се предпази. Ако видим пред вратата си необичайни неща като кости, конци, косми или пък има петна по вратата, не бива да пипаме с гола ръка. Вкарваме ръката си в найлонов плик и с него махаме подхвърлените неща, без да ги докосваме с ръка. Изхвърляме ги в течаща вода. При петна върху вратата, слагаме домакинска ръкавица, пръскаме със светена вода, чистим и пак пръскаме със светената вода. След това е желателно да се посети специалист. Много хора се притесняват обаче напразно-казват ми, че са намерили козина или косми пред вратата си, без да си дават сметка, че те са на съседското куче. Важното е да се наблюдава дали подобни странни неща не са прекалено често пред вратата ни-ако ги има в няколко поредни дни, можем да се притесняваме.

-Може ли да предпазим дома си?

-Хубаво е домовете да бъдат освещавани, но не от стопаните, както правят много хора, поръсвайки със светена вода и тамян. При освещаването са важни молитвите, защото всяка една от тях има силна енергия. Разбира се, трябва попът да е вярващ, а не да скъсява литургиите. Ако в дома е открито нещо, най-хубаво е да се чете Киприановата литургия и освен водосвет да се направи и маслосвет.

-Разбирам, че светена вода трябва да имаме винаги..

-Винаги, ако щете за едно урочасване трябва да си имате вода, с която да си измиете очите. Задължително го направете, ако денят ви е бил тежък или просто се чувствате зле и ли пък сте депресиран. Измивайки лицето си със светена вода, трябва да се прекръстите три пъти, да кажете „Отче наш” и всичко ще се нареди.

-Има ли спекулации с магиите?

-Да, много. И при мен са идвали хора с косми в плик, намерен пред вратата им. Това не значи, че те имат магия и аз им го казвам директно. Много често обаче псевдошаманите веднага изтъкват, че има магия, за да лъжат хората и да печелят от тях. Защото те взимат безумни цифри като заплащане. Откриват 20 магии, които развалят срещу 300 или 500 лева всяка-сами си направете сметката. Това е безумие и безобразие. Изчистването на магия всъщност е безценно, защото истинският маг отнема магията от човека и я пренася върху себе си, за да може истински да освободи човека. И тогава човекът си тръгва жив и здрав, а как магът ще се изчисти от енергията, е друга работа. И няма как здравето на мага да се плати с пари. Но когато си посветен в това и си в полза на хората, го правиш и плащаш цената.

-Как да помогнем на детето си със светена вода?

-Гушваме детето, сипваме светена вода в ръцете си и измиваме три пъти лицето му. Прекръстваме го с кръстче на челото, изричаме „Отче наш”, обръщаме се към Богородица, Исус и всички светци да закрилят детето. Най-добрата защита, запомнете го от мен, е „Отче наш” сутрин и вечер всеки божи ден.


-А вие как се чистите?

-Тотално започвам да работя с всички стихии, не са само земните, но и космическите. Прочиствам, филтрирам, след което минавам на молитви и отново филтрирам. Медитирам, но има случаи в които не мога да заспя до 4 часа сутринта, за да филтрирам. Една тежка магия може да остане в мен до три месеца, въпреки всичко. Говоря за магии за смърт, които са рядко явление. Малко са шаманите, които ги правят. Шаманът е наясно, че нищо безнаказано няма. Ако си направил черна магия, не можеш да се скриеш, дори да си шаман. Винаги наказанието на енергията идва. Енергията не ти позволява да ползваш дарбата в негативен план. Когато го правиш, си плащаш за това и затова малцина се съгласяват да го правят. Факт е обаче, че много хора обикалят по гробове, заравят някакви неща в тях с идеята да съсипят нечии живот или да разделят млади. Най-тъжното е, че тези хора не знаят, че те закопават самите себе си. Енергията се връща върху този, който е направил магията 12 пъти по-силно. 11 поколения напред започват да плащат: деца, внуци, правнуци са болни, бездетни, без семейства, с олигофрении. Всеки трябва да внимава какво прави и мисли, защото мисълта също е енергия и програма. Можеш да приемеш, че денят е красив, усмихнат, влажен студен, но слънчев, но можеш да кажеш, че скапан. Така е и с живота-хората искат проблемите да не съществуват, но ако нямаме проблеми как ще се радваме на щастието? Факт е, че щастието е минимализирано на фона на проблемите, но ние не сме се родили, за да щракаме с пръсти, а да си учим уроците. Никой не е казал, че животът ще ни бъде лесен, но в това е удовлетворението-да срещаш проблема и да го прескачаш със засилка. И накрая да си кажеш: „И това го мога”.


-Какво да очакват българките през следващата година?

-Първо искам да пожелая на българските жени да имат реално самочувствие и самооценка. Да започнат да вярват в себе си и да престанат да търсят проблемите в мъжете си. Когато отнемаме ролята на мъжа, ние самите го учим вече да не прави нищо. И нека да спрем да изпадаме в депресия, защото ни си е счупил нокът или ни пада косата. 2018 година ще е изключително трудна, година, която ще изцежда максимално от нас, но тя пък е компенсаторна. В смисъл-ако ние сме достатъчно силни и уверени и не се плашим от трудностите, годината ще ни даде компенсация за всичко. Всяко едно усилие ще бъде компенсирано с нещо положително.

Четете още: Ето каква е твоята магическа сила според зодията