Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовни изненади за Козирога, неочаквани приходи за Рибите през март

Козирог – Вие ще реализирате вашите планове, дори и тези, които преди това са изглеждали нереалистични. Необходимо е да показвате дисциплина, организираност и решителност, тъй като много често ще се сблъсквате с проблеми и задачи, които изискват незабавни действия. Опитайте се да останете спокойни, защото в отговорни ситуации е по-добре да не се ръководите от емоции, а само от здравия разум. Меркурий в Овен (след 7 март) ще ви води по нов път и ще ви насочи към ново начало. Кръгът на отговорностите ви ще се увеличи. Новите хора, които ще се появят във вашето обкръжение ще бъдат неискрени, ще ви ласкаят, а по-късно могат да се превърнат във ваши врагове. Венера в Овен (след 7 март) ще усили чувствеността, ще придаде яркост на усещанията, но в същото време ще възбуди агресията в Козирога и желанието да вземе всичко и всички под свой контрол. Нежелателно е да влизате в спорове, конфликти. Добре е да запазите неутрално мнение и да не се месите в чужди дискусии. Всички външни проблеми е добре да оставяте зад прага на дома си. След 17 март, когато Марс влезе във вашия знак ще започне да нараства жизнеността ви и ентусиазма ви, работата ви ще стане по ефективна. До 20 март Слънцето ще пребивава във вашия трети дом на комуникациите и са възможни срещи с нови приятни хора, някои от които ще се окажат полезни за вашето развитие. В любовта ви очакват приятни изненади. Увеличават се шансовете на свободните представители на знака за романтично запознанство. В края на месеца могат да се случат неочаквани събития или някои обстоятелства да имат неочаквано развитие поради срещата на Венера и Уран.




Водолей –
Звездите през март ви обещават късмет в някои области, но без усилия от ваша страна няма да се получи. Този месец не бързайте с изричането на думите, да давате празни обещания и да отлагате започналата работа. В много ситуации човешкият фактор ще играе важна роля, така че трябва да бъдете внимателни и да оценявате събитията като значими. През март може да се влоши самочувствието ви, което показва отслабване на имунитета. След 7 март Меркурий и Венера ще бъдат в знак Овен в дома на комуникациите, което ще ви подтиква постоянно да оспорвате някого, в някои ситуации да се държите егоистично, което донякъде ще стесни кръга ви на общуване. Повишената емоционалност ще даде отражение на общуването с близките. Не са изключени кавги и конфликти, размяна на взаимни упреци. От друга страна вашето внимание ще бъде привлечено от интелигентни и умни хора, които имат свеж поглед към живота, млади по дух или възраст. Бъдете по-близо до хората, които обичате. Намирайте достатъчно време за семейството, децата, партньора си. Липсата на време и внимание към тях може да усложни отношенията ви. Бъдете по-внимателни с финансите. Положителният аспект на Слънцето с Юпитер в дома кариерата е добро предзнаменование. След 23 март Меркурий започва ретроградно движение и не е подходящо да започвате нови начинания. Добра идея е да се отделите за кратко с любимия човек далеч от обществото. Това освен, че ще заздрави отношенията ви, ще укрепи и връзката ви, ще ви направи по-близки. Свободните представители на знака могат да срещнат любовта пък по време на пътуване или някой, който често пътува.




Риби –
През март ще бъдете толкова непредсказуеми, че понякога сами няма да се познаете. Ще се засили силата на духа ви, волята, ще нарасне и решителността ви. Ще се покажете като доста любознателни, ще ви привличат новите неща. В службата бързо ще се справите с новите задачи. Импулсивните решения, касаещи семейните отношения могат да навредят. Близките ви хора са способни несъзнателно да ви наранят чувствата, което може да ви накара да се затворите в себе си. В някои моменти ще покажете признаци на егоизъм и прекалена самоувереност, което ще е грешка от ваша страна. През втората десетдневка избягвайте проявите на лицемерие и по-добре е да държите езика си зад зъбите, по-малко да изказвате мнение, за да се предпазите от неприятности. Думите ви могат да бъдат раздути и преиначени. Изразходвайте по положителен начин енергията си, помагайте на нуждаещите се. Така ще се чувствате необходими и полезни. Влиянието на планетите е благоприятно за вас, за личния ви живот, който обещава да бъде хармоничен и стабилен. Венера и Меркурий след 7 март ще се намират в дома на парите и това ще засили практическите ви интереси. В любовните отношения ще търсите повече сигурност и стабилност, отколкото романтика, ще предпочитате жестовете на внимание да бъдат изразени в материална форма. Ще бъдете по-убедени в чувствата на любимия човек получавайки подаръци, отколкото красивите думи за любовта. Не забравяйте обаче, че всичко трябва да бъде в разумни граници. Семейните въпроси е добре да решавате съвместно. Приоритети ще са финансовите въпроси, имущество, разпределение на парите в семейството, разходите. В края на месеца не са изключени неочаквани приходи или придобивки, възможна е даже лотарийна печалба.