Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, 2018 ви носи необикновена любов!

Според хороскопа ви за 2018 г., ще се разшири сферата ви на влияние и вие ще постигнете успехи!

Година на упорита и плодотворна работа. Може би ще успеете да намерите област по-подходяща за приложение на вашите способности, възможности и духовни стремежи. Съдбата неведнъж ще ви даде шанс да се докажете. Имате всички шансове да достигнете висоти, както в бизнеса, така и в любовта.

Планетата на късмета Юпитер до 8 ноември е в сектора на приятелството и социалните отношения на Козирога, така че чрез приятели и социална дейност ще имате широки перспективи. Броят на контактите с интересни и полезни хора нараства. Нови приятели могат да влязат във вашия свят или съществуващите приятелства да се подобрят. Сътрудничеството и работата в екип е по-добре за вас от индивидуалната дейност.

Сатурн в собствения ви знак предлага да обърнете повече внимание на вашата личност, маниери и имидж. Може да се изолирате малко от другите по един или друг начин.

Нараства чувството ви за отговорност и се повишава самоувереността ви. Ще бъдете повече сдържани и консервативни в подхода си. Завършва старият цикъл в живота ви и започва нов, търсене на нови направления. Сатурн непрекъснато ще взаимодейства с Уран, което означава, че много области в живота ви ще се нуждаят от промяна.

Работата за мнозина ще е тежка, ще имате голямо натоварване и съпровождащите тенденции са натрупана умора и необходимост от редовна почивка и здравословен начин на живот. Освен това там продължава да стои Плутон, който стимулира процеса на трансформация и преоценка на мирогледа ви.

От 15 май до 6 ноември Уран ще бъде в сектора на любовта и творчеството. Тази позиция на планетата предвещава непредвидени обрати в личния живот. Вие ще бъдете привлечени от хора, които са свободни по дух, независими и дори ексцентрични. Възможно е да възникне любов с необикновена, неординарна личност.

Любовният ви хороскоп също обещава да бъде не само колоритен, но и запомнящ се и максимално емоционален.