Всеки зодиакален знак има своите характеристики. Жените, представителки от различните зодии, имат определените плюсове и минуси. Сега ще обърнем внимание коя, каква съпруга може да бъде всяка една дама от пъстрата палитра на Астро кутията.

Овен

Тя е състезател, силна и грижовна съпруга. Когато е много влюбена в човека до себе си е готова да пренебрегне егото си заради любимия. Праволинейна и честна в личните взаймоотношения.

Телец

Жената Телец е мотиватор. Тя изисква мъжът до нея да е поне на нейното ниво, но не и по-долу. Държи да е материално осигурена.

Близнаци


Това е жена, която постоянно изисква и е вечно недоволна - или от съпруга, или от детето. Жените от тази зодии искат те да държат контрола вкъщи и намират някой, който да ги слуша.

Рак

Жената Рак е добра съпруга. Тя е нежна и любяща. Държи на семейството и гледа то да остане в хармония дълго време.

Лъв


Лъвицата има нужда от силен мъж, мъж, който да угоди на всичките изисквания. Представителките от този зодиакален знак са доста ревниви и често проверяват половинките си да не стъпят накриво.

Дева

Девата е жената приятел. Тя е умна, мъдра и често пъти предпочита да премълчи, когато има създадена конфликтна ситуация.

Везни

Жената Везни поддържа семейния уют. Тя се грижи много и за децата и се старае да е балансьор в семейството.

Скорпион

Жената Скорпион действа на принципа "Мачкай и владей". Тя е доста изискваща от мъжа до нея и подобно на Телеца предпочита да е материално осигурена.

Стрелец

Жената, която винаги ще защити съпруга си. Вярна и много отдадена на брака си.

Козирог

Нейният мъж трябва да я прави щастлива. Склонна е да прощава изневери, ако любимият й и подсигури добър начин на живот и висок стандарт.


Водолей

Жената, с която животът никога не е скучен. Тя е зряла дама и малко хиперактивно момиченце едновременно. Мъжът никога няма да загуби интерес към нея .

Риби

Рибите правят дома красив. Умерена, тиха и създава усещане за спокойствие и комфорт. Така мъжете се чувстват добре.