Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Какво очаква Овена през 2018-а?

2018 е година на промяна, ново начало и обещаващи проекти. Може да се каже, че това е период на впечатляващи завоевания, печалби и значителни придобивки - от ръката на любимото същество до изключителни интелектуални открития и обществени признания. През новата година ще имате много възможности да подредите живота си, както трябва. Ще можете успешно да реализирате вашите планове, независимо дали те засягат личния живот, работата или финансите. Всяко начинание ще завършва успешно, защото знаете какво искате от живота и знаете как да положите максимални усилия, за да постигнете целите си.

Струва си да се отбележи, че някои Овни няма да могат напълно да реализират потенциала на хороскопа си през 2018 г. поради своето рязко поведение, горещ темперамент и лекомислие. До ноември Юпитер ще бъде в осмия ви дом. Тази позиция на планетата може да показва късмет с пари или наследство. Това е подходящо време за решаване на финансови проблеми. Освен това дава възможност да привлечете финансова помощ, да получите подкрепа от влиятелни хора, да изплатите дългове от предишни години. Финансовите ви перспективи ще се подобрят, ако обедините ресурси, таланти и пари с други хора. От 15 май до 6 ноември обаче в дома на парите ви преминава Уран, а той действа непредсказуемо.

За родените през първата десетдневка на Овен, както супер печалбите, така и паричните загуби са еднакво вероятни. Личният живот ще бъде с променлив успех, където късметът и радостта ще се редуват с дни на огорчения и разочарование. При семейните периодът до юли ще е спокоен. В средата на лятото неочаквано могат да се появят проблеми като някои ще бъдат свързани с деца, други с финанси, но през есента животът отново ще се нормализира. Тези, които са сами, ще имат богат избор от фенове. Не позволявайте на други хора да се намесват в отношенията ви и не излагайте на показ връзките си.