Какво бедствие сте според зодията?

10 февруари 2017 | 16:58
видяна 37831
коментари 1

Ако можехте да бъдете природна стихия, вижте точно каква щяхте да бъдете...

Овен – Вулкан


Те могат да изригнат точно като вулкан във всеки един момент, толкова са непредвидими...Губят равновесие изненадващо, така че внимавайте, когато се забърквате с тях.

Телец – ЗеметресениеТелецът обикновено се стреми да страни от конфликта, но ако бъде притиснат в ъгъла и трябва да отмъщава, имайте предвид, че ще разтърси земята с голяма сила, точно като земетресение.

Близнаци – Пясъчна буряБлизнакът е неуморен и не се задържа на едно място за дълго. Точно като пясъчна буря те преминават през всичко с огромна скорост.

Рак – Приливна вълнаРакът може внезапно да бъде обладан от невероятна емоция, която ще премине през него като приливна вълна. Обикновено се стреми да запази самообладание, но когато е притиснат, може да бъде опасен.Лъв – Горски пожар

Започне ли нещо, трудно можеш да го спреш...Лъвът е като горски пожар – пламва и се разпространява, преди останалите дори да са разбрали какво се случва. Избягвайте да се конфронтирате с него.

Дева – ЛавинаПрактически са неудържими. Заради това качество представителите на тази зодия никога не се обезкуражават, което им позволява да покорят много върхове.

Везни – МусонТе са непредсказуеми и неудържими. Мислят много бързо, а на околните често им е трудно да разберат какъв ще е следващият им ход.

Скорпион – Гръмотевична буряТъмни, мистериозни и деструктивни. Също като буря с гръмотевици. Родените под този знак имат огромна енергия и влияят силно на околните.

Стрелец – ТорнадоСтрелецът е точно толкова силен и пълен с енергия. Никога не им се пречкайте на пътя, могат да станат опасни.

Козирог – Снежна виелицаКогато не са в настроение, могат да бъдат студени като снежна буря. Те са приземени хора и ако ги засегнете, могат да бъдат ледени в отношението си към вас.

Водолей – АстероидТе са буквално от друга планета. Представителите на този знак притежават рядка и уникална душевност, която може да бъде както интригуваща, така и опасна. Но тяхната необикновеност не им отрежда друго освен да бъдат астероид.

Риби – Наводнение
Рибите са дълбоки и поглъщащи. Толкова са чувствителни, че понякога емоциите направо ги заливат.

Коментари

1
  13 февруари 2017 | 16:25 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени