Каква майка сте според зодията

01 юни 2017 | 10:30
видяна 21177
коментари 2
Google

Случвало ли ви се е да си кажете: „Не, аз никога няма да бъда от онези майки“. Но ако питате някой астролог, той само с един поглед на наталната ви карта, може категорично да отсече каква ще бъдете в ролята си на родител.Ние няма как да направим на всеки личен хороскоп, затова ще ви разкажем какви качества проявяват отделните зодиакални знаци, когато възпитават своите деца.

Овен

Това са най-борбените майки, за които можете да си помислите. Стилът им на възпитание е изключително характерен, затова трудно бихте сбъркали майката Овен с някоя друга. Тя е уверена и осъзната силна дама, която обаче понякога прекалено много обсебва децата си.

Телец

Най-оригиналната майка, това е майката Телец. Тези майки са особено пестеливи и ще се грижат за бюджета на отрочето си по крайно педантичен начин. Техните деца ще имат добри обноски, ще уважават авторитети и ще идеализират своите майки.

Близнаци

Близнаците са най-интересните майки. Днес едни, утре – други, това може леко да обърка техните деца, но едно е сигурно – те никога няма да скучаят, когато мама е наоколо.

Рак

Раците са известни със своята грижовна природа, затова вероятно няма да изненадаме никой, ако кажем, че те са най-добрите майки в зодиака. Майчинският им инстинкт е заложен в тяхното ДНК. Те са от онзи тип майки, които биха ражда у дома, биха си наели дула и биха кърмили детето си възможно най-дълго.

Лъв

Най-креативните майки, това са Лъвиците. Те възприемат майчинството като сцена, на която могат да демонстрират своите лични качества. Амбициозни, майките Лъвици ще участват активно в заниманията на техните деца и ще ги насърчават да развиват своите таланти.

Дева

Девите са сигурно най-организираните майки на зодиака. Те ще обличат децата си по последен писък на модата, винаги ще са изгладени, с два еднакви чорапа и прилежна прическа. Могат да бъдат и от онзи тип интровертни майки, които дават прекалено голяма свобода и лично пространство на мъниците.

Везни

Родителството е онази магия в живота на Везните, която им помага да намерят вътрешния си център. Артистичните и хаотични Везни изведнъж се превръщат в организирани и грижовни майки за пример, когато се появи новият член на семейството.

Четете още: Коя е най-подходящата професия вашата зодия

Скорпион

Призът за най-магнетична майка определено отива при зодия Скорпион. Те са един уникален микс от чудатост, вдъхновение и контрол. В зависимост от тяхното настроение, те могат да са пристан за децата си или страшилището, от което се страхуват. Едно е сигурно обаче, каквото и да се случва, майката Скорпион ще ги пази и защитава с неудържима сила и дух.

Стрелец


Образът на майка наистина не е първото нещо, което ни изниква в съзнанието, когато се сетим за зодия Стрелец. Но независимият и авантюристичен дух на Стрелците ги превръща в едни очарователни родители, когато времето за това настъпи. Те се отнасят с децата си като с големи хора, а всяка минута, прекарана заедно, е истинско забавление и за двамата.

Козирог

Тъй като този знак се свързва с архетипа на бащата, майката Козирог се опитва да изземе функциите и на другия родител в не малко от случаите. Това не означава, че й липсва нежност и топлина, просто е по-авторитарна и структирирана, отколкото се предполага, че е нормално за една жена. Ще поставя задачи и крайни срокове на своите деца, но и ще ги обича и глези безмерно, когато сметне за необходимо.

Водолей


Майката Водолей не може да бъде сложена в никакви рамки. Тя е спонтанна, дива, привързвана към децата си и обича да държи всичко под контрол. Очаквайте щури преживявания и незабравими моменти, но когато нещата станат сериозни – никакви оправдания не минават при нея.

Риби

Любовта на Рибите към хармонията и спокойствието се пренася и върху техните деца. Те ще бъдат обсипани от топлина и ласки и никога няма да им липсват грижи и любов. Майките Риби са най-състрадателните, духовни и чувствителни от целия зодиак.

Още по темата

Коментари

2
  04 юни 2017 | 19:56 отговор
 

Майка телец съм - хич не пестим, а и двете харчим като побеснели маймуни по магазините (самотна майка съм и печеля само аз, ако някой реши да ме упреква). В никакъв случй не ме идеализира, казва ми всичко каквото мисли за мен - намирам го за много хубаво, защото само така се постига разбирателство.

 
1
  01 юни 2017 | 16:10 отговор
 

За всекиго по нещо - според това излиза, че няма лоши мами, всичките са хубави и на всяка е раздадено по едно от положителните качества, за да не се разсърди. :D И естествено всяка ще иска да се припознае в суперлативите и ще каже - "Да, точно такава съм! Всичко е вярно!"

 
 
02 юни 2017 | 19:23

Хахаха, много вярно!

Добави Коментар

Най-четени