Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Каква енергия носи името ви

С помощта на нумерологията можете да определите каква енергия има вашето име. Възможно е, след като научите енергията на името си, много събития в живота ви да станат по-разбираеми за вас. За да определите енергията на името, трябва само да изчислите броя на буквите на личното ви име.

Имена с две букви (напр. Ия) – В нумерологията те се считат недостатъчно защитени. Хората, които носят такива имена, са много уязвими в живота. На раменете им тежат много изпитания, така че те по-добре трябва да укрепят енергията си.

Имена с три букви (Лия, Ана, Яна, Ада, Лея, Сия). Тези имена правят човек противоречива натура. Като правило те трудно могат да намерят призвание в живота. Те са много вятърничави и непостоянни. Отначало се увличат по едно нещо, после могат да преминат към нещо друго.

Имена с четири букви (Анна, Вера, Нина, Юри, Олег, Иван, Емил). Тези имена даряват притежателите си с откритост и еманципация. Хората с тези имена не знаят как да пазят тайни и често се държат предизвикателно. Въпреки това те ценят стабилността в личния си живот и в кариерата си.

Имена с пет букви (Ирина, Мария, Ивана, Марин, Коста, Кирил). Според нумерологията на имената, това са лидери. Те са организирани, знаят как да намерят общ език с другите и винаги се стремят да бъдат първи във всичко. Въпреки това те често извършват нелогични и спонтанни действия.

Имена с шест букви (Полина, Звезда, Ренета, Марина, Руслан, Ивайло, Искрен, Йордан, Виктор). Хората с такива имена са хармонични личности. Те са доволни от това, което имат, но в същото време се стремят към повече. Отдават голямо значение на любовта в живота си.

Имена със седем букви (Евгения, Зорница, Наталия, Емилиян, Ярослав). Хората с тези имена са много надарени. Талантите им рядко могат да се реализират в живота, тъй като не притежават силен характер. Носителите на тази група имена като правило винаги се съмняват във всичко, въпреки че външно изглеждат много събрани и самоуверени.

Имена с осем букви (Светлана, Вероника, Ангелика, Вячеслав, Владимир). Хората с тези имена търсят независимост и свобода. Те са реформатори и революционери. Пътят им обаче често е трънлив поради трудния характер. Носителите на имената на тази група не могат да намерят общ език с тези, които не са им по душа.

Имена с девет букви (Екатерина, Маргарита, Александър, Светослав, Ростислав). При притежателите на имената от тази група, интуицията е много развита. Въпреки това, не всички я използват в живота си. Тези хора са мистериозни и непредсказуеми. Често мечтаят за по-добър живот, но не полагат специални усилия за постигане на своите цели.

Имена с десет букви (Александра, Константин). Хората с имена, състоящи се от 10 букви имат много удивителен живот. През първата половина на живота често им се случват необясними неща. Обикновено в ранна възраст губят близки и стават жертва на злополуки. Но без значение как се развиват обстоятелствата, те винаги излизат сухи от водата. През втората половина на живота си те достигат връх в кариерата и намират семейно щастие.

Както можете да видите, не всички имена ни дават щастлива съдба. Ситуацията може да се промени, ако коригирате името си, но това трябва да стане от много опитен специалист. Случайна смяна не се препоръчва. Промяната на името, променя съдбата.

Четете още: Женските библейски имена и тяхното значение