Автор
Десислава Недева

Как реагират отделните зодии, когато са нещастни в любовта?

Всеки изразява емоциите си по различен начин, както положителните, така и отрицателните. Но що се отнася до бъдещето на една връзка, разгадаването на настроението на нашия партньор може да се окаже ключов елемент в безоблачното ни съжителство.

Затова днес ви предлагаме да разберете как реагират отделните зодии, когато не се чувстват достатъчно удовлетворени във връзката си.

Овен

Овните са „алергични“ към сивото ежедневие и ако нямат висша цел в живота, която да преследват със страст, те могат да станат доста раздразнителни и избухливи. Гневът им е толкова яростен, че достойно съперничат на Телците и могат да извършат дела, за които после горчиво да съжаляват.

Телец

Ако нещата не вървят по план в отношенията им с половинката, Телците моментално се изолират от обкръжаващата ги среда. Превръщат се в едни мърморещи досадници, които се дразнят от всеки и всичко и рядко забелязват случващото се около тях. По този начин могат да пропуснат страхотни възможности и моменти, които светът ни предлага във всеки един момент от нашия живот.

Близнаци

Лекотата, с която Близнаците обичат да живеят живота си, може да им изиграе лоша шега и да ги направи силно раздразнителни към отговорностите на реалността. Това може да ги подтикне към още по-фриволно поведение, за което след това ще трябва да плащат висока цена.

Рак

Раците обикновено са щастливи от живота, но когато някой нарани чувствата им, това може буквално да ги извади извън равновесие. Те трудно владеят емоциите си и могат да изпуснат контрола на тяхното изразяване. Това до известна степен облекчава малко натрупания стрес, но как се чувстват близките им, само можем да предполагаме и да им съчувстваме.

Лъв


Когато не се чувства щастлив, Лъвът е склонен да изпада в състояние на депресия. Тъй като Лъвовете по природа са силно общителни и обичат да бъдат под светлините на прожекторите, веднага щом забележите апатия и нежелание за социални контакти у половинката си, явно е време за сериозен разговор.

Дева

Девата иска да държи всичко и всички под контрол. Трудно й е да се довери на живота и на околните, затова ако почувствате, че прекалено рядко се интересува от дневния ви режим, това е сигурен знак, че нещата между вас не вървят.

Везни

Везните обичат да се грижат за другите и често се сливат с чувствата и емоциите на своите партньори. Червената лампичка трябва да ви светне, когато станат по-дистанцирани, самостоятелни и инертни в отношението си към вас.

Четете още: Защо мъжът Козирог е такова предизвикателство

Скорпион

Скорпионите имат склонността да се самообвиняват, когато връзката им не върви гладко и безпроблемно, както са очаквали. Те се затварят в себе си и сами изживяват своето разочарование. Отстрани може би изглеждат студени, но това е фасада, зад която крият болката си.

Стрелец

Ако не се чувстват развълнувани от това, което има се случва в партньорските отношения, Стрелците могат да бъдат безкрайно лирични и дори е възможно да изпаднат в депресивни състояния, нетипично за иначе веселият им нрав.

Козирог


Козирозите са перфекционисти и ако връзката им също не е перфектна, те могат да се отдадат на чувство за самосъжаление, което е доста опасно. Често забравят, че на света съществуват хора, които с радост биха им помогнали да разрешат ситуацията, най-вече в лицето именно на техния любим.

Водолей

Водолеите са неизчерпаем източник на енергия. Те искат да бъдат навсякъде, за да не пропуснат нищо интересно, което се случва по света. Въпреки че по този начин се зареждат, когато не се чувстват удовлетворени от връзката си, подобен стил на живот може тотално да ги изтощи. Забавянето на темпото и взимането на глътка свеж въздух може да върне искрата в очите им.

Риби

Няма по-голямо съкрушаващо събите в любовния живот на Рибите от загубата на доверие в партньора им. Родени идеалисти, Рибите вярват, че светът не е толкова жестоко място за живот и когато се случи така, че се убедят в обратното, те могат дълго да давят сълзите си в чаша вино.