Автор
Ива Петрова

Как да общувате със свекървата според зодията й

Разбирането с майката на партньора често е необходимо условие за хармонична връзка. Така че послушайте съветите на звездите – те няма да ви подведат!

ОВЕН

Дамите-Овни са взискателни, но имат една чудесна черта – ако не им харесва това, което правите, те много бързо ще ви го кажат в пряк текст. При това ако вашите цели и интереси съвпадат с тези на свекървата, тя ще ви стане пръв помощник. Най-важното е да й направите добро впечатление!

ТЕЛЕЦ

Тя обожава дома си и генерира уют с упорство, което понякога стига до крайности. Ако вие също се интересувате от интериорен дизайн и нямате нищо против да се завъртите в кухнята за час-два, непременно ще се разберете със свекървата. Само не пропускайте да признаете, че все пак нейните кюфтенца са най-вкусните. Този „факт“не подлежи на обсъждане – поне не й в нейния дом.

БЛИЗНАЦИ

Ако майката на партньора ви е зодия Близнаци, можете да се смятате за късметлийка. Тези дами обикновено са отпуснати и ведри и независимо от възрастта си се чувстват вечно млади, бодри и весели. Свекървата-Близнак ще се опита да обърне всяка една ситуация на шега, което понякога ще ви дразни. Но ако ви се наложи да организирате детско тържество, смело можете да поверите тази задача на нея.

РАК

Раците са може би най-преданите и любещи родители – и понякога прекаляват с грижите за децата си. За свекървата-Рак синът й е център на Вселената, ще трябва доста да се постараете, за да спечелите доверието й. Освен това майката-Рак е подвластна на настроенията си. Отивайки й на гости, никога не знаете как ще ви посрещне тя – като чужд натрапник или като най-скъпата и любима снаха. Безсмислено е да се борите срещу това, но може да пробвате да свикнете.



ЛЪВ

За жената-Лъв светът се върти около нея самата. Т винаги изглежда безупречно, дава съвети (обикновено полезни) и понякога е сурова и непреклонна. Не е от лоши чувства – просто тя иска синът й да има до себе си идеалната жена. Е, може би не толкова идеална, колкото самата свекърва, но все пак…

ДЕВА

Тази жена винаги е права и е безсмислено да спорите с нея – запомнете го веднъж и завинаги. Но ако одобрява поведението и постъпките ви, можете да се гордеете със себе си – човек трудно успява да заслужи похвала от Дева!

ВЕЗНИ

Покрай нея обикновено се чувствате удобно и спокойно, защото тя „не мъти водата“. Тя има силно изразено чувство за справедливост и никога няма да вземе страната на онзи, който не е прав (дори ако той е собственият й син). Можете смело да разчитате на подкрепата й, но само ако и вие играете по правилата.

СКОРПИОН

Тежко и горко на онази, която наскърби сина на жена-Скорпион! По-добре я спечелете от самото начало като свой съюзник, защото такъв враг не пожелаваме на никого. Внимавайте с нея и не забравяйте, че Скорпионът може да ви ужили с отрова.

СТРЕЛЕЦ

Тя е общителна, жизнена и много „нетоксична“ дама. Със свекърва-Стрелец можете да станете добри приятелки и да се разбирате идеално. В началото на връзката искайте смело съвети от нея по всички въпроси, засягащи партньора ви. Тя ще се радва да ви помогне и няма да издаде тайните ви на никого!

КОЗИРОГ

Да, тя е контрол-фрийк. И алфа-самка. Забравете мечтите си да станете семеен лидер – това място е вече заето. Бъдете готови да чувате често фразата „нали ти казах“ – Козирозите са ужасни всезнайковци. Но ако тя ви хареса, за нищо на света няма да ви желае злото – предаността й е безгранична.

ВОДОЛЕЙ

Тази възвишена особа, която често витае в облаците, лесно се засяга – Водолеите са ужасно обидчиви! Постарайте се да я хвалите и радвате по-често, тогава тя ще ви приеме като родна дъщеря. И бъдете снизходителни към разсеяността й – тя може да се съсредоточи, но не винаги иска.

РИБИ

Тя може да води настървено словесни битки с вас, но по душа е нежен и обичлив човек. Ако се привърже към вас, това ще е сериозно и трайно чувство. Не я разочаровайте! Най-хубавата черта на Рибите е неспособността им да се сърдят – дори ако се скарате, след 10 минути тя вече ще е забравила всичко. Това е удобно, но не злоупотребявайте.