Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Големи победи и успехи за Везните през 2018-а

През 2018 трябва сериозно да се замислите върху живота. Ще започнете да преразглеждате своите дългосрочни планове, както и отношенията с хората, с които искате да изградите бъдещето си. Може би ще се решите най-накрая да се освободите от всичко излишно, всичко, което пречи на развитието ви. Ако се възползвате от шанса, който съдбата ще ви даде, може да има много сериозни, дори и кардинални промени в живота ви.

Някои от вас ще трябва да се изправят пред изневяра и предателство от страна на близък човек. Тя може да бъде от бизнес партньор или партньор в брака. Но за да не се случи лошото в живота ви, не е нужно да зацикляте върху това, непрестанно да въртите едни и същи мисли в главата си. В трудни ситуации мобилизирайте волята си продължете да действате. Понякога, след като загубите битката, можете да намерите нов начин да спечелите войната. Не си мислете, че сте достигнали вече своите върхове и повече няма какво да постигате.

За много от Везните съдбата е подготвила големи победи и голям успех. Планетата на съдбата Юпитер до 8 ноември ще се намира в дома на парите ви и обещава неочаквано добри възможности за печелене и откриване на нови източници на доходи. Има добри шансове с полза за себе си да уреждате спорни въпроси, свързани с парите и имущество. Това е благоприятен период за покупки, които ще се използват дълго време. Все пак трябва да внимавате и да харчите мъдро.

Сатурн през цялата година ще се намира в сектора на дома и на семейството в хороскопа ви. Влиянието на тази бавна планета ще ви принуждава да се заемете по-сериозно със семейните отговорности и задължения. Венера, вашата небесна покровителка ще е в ретрограден цикъл от 5 октомври до 16 ноември и тогава можете да почувствате липсата на енергия, така че трябва да следите внимателно здравето си. Възможно е да се върнат неразрешени въпроси от миналото. За да избегнете здравословни проблеми, не забравяйте да намирате време за добра, пълноценна почивка. В личния живот на тези, които са все още сами, промените могат да настъпят само чрез тяхната активност в търсенето и желанието да организират личния си живот. Вземете инициативата в свои ръце да си създавате нови познати. Най-благоприятният период е януари и февруари, както май и летните месеци.