Защо все още си нямам половинка? Въпрос, който често необвързаните си задават и на който в повечето случаи наистина не намират отговор. Причините, разбира се, може да са много и независещи от него, но днес ще се опитаме да изясним част от тях с помощта на астрологичните ни познания. Всяка зодия допуска груби грешки на среща и сега ще ви споделим кои са те. Ако се замислите върху написаното за вашата зодия, може много скоро статутът ви да се промени.

Овен – любовта не е бойно поле

Желанието ви да се съревновавате и да доказвате, че сте прави непрекъснато може да бъде отблъскващо за човека, с когото сте излезли на среща. За миг приберете рогата и просто се забавлявайте, срещу вас не стои враг. Знаем, че можете да бъдете очарователни и забавни, не го крийте.

Телец – събудете се

Не че сте мързеливи, просто знаем, че бихте предпочели да си приготвите нещо вкусно и да си почивате блажено, отколкото да станете и да се приготвите за среща. Все пак, направете това усилие, скоро може да се завърнете в леглото и да се отдадете на нещо много по-забавно от съня.



Близнаци – усмихнете се

Всъщност, по природа Близнаците на пръв поглед са изключително радушни и определено умеят да се забавляват...докато не се влюбят. Двойнствената ви натура ви кара да се чувствате по един начин, а видът ви да говори нещо съвсем различно. Тоест, когато вътрешно сте щастливи и заинтригувани от човека отсреща, имате навика да изглеждате сериозни и дори отегчени.

Рак – не говорете твърде много

Особено за бившите си, защото имате този навик. Не е тайна, че можете да мразите също толкова силно, колкото и да обичате. Дори и да сте много наранени от предишната си връзка, не бързайте да го споделяте с човек, когото тепърва започвате да опознавате. Просто се забавлявайте.

Лъв – светът не се върти единствено около вас

Вие сте прекрасни и наистина в повечето случаи заслужавате вниманието, което търсите, но не е лошо да се интересувате и от човека срещу вас. Царствената ви особа може да бъде ненадмината в правенето на комплименти, защото самата тя ги обожава, така че превключете на очароващ режим и не след дълго ще имате резултат. Убедете другия, че не сте толкова надменни, колкото изгелждате.



Дева – спрете да търсите грешки в другите

Известни сте с пословичната си педантичност, но се опитвайте да я потискате от време на време. В противен случай просто рискувате да станете досадни. Спрете да търсите недостатъците в другия и се въздържайте да го поправяте през няколко изречения. Също така не се чувствайте задължени да спорите, невинаги е секси.

Везни – царете на „отворените вратички"

Много рядко зачерквате някого в живота си и почти винаги сте склонни да си пазите местенце при някого, който дори не сте напълно сигурни, че харесвате. Всъщност вие много обичате да бъдете предизвиквани и често губите интерес към тези, които са коректни към вас и ви показват най-искрено любовта си.

Скорпион – оставете мистерията, поне за малко

Никога не забравяйте, че никой друг, освен вас, не знае какво точно се случва в главата ви. Затова не се учудвайте, ако някой ви избягва след първата ви среща. Може да сте били груби и да не сте показали интереса си по най-добрия начин. Имате навика, когато някой ви привлича, да се държите пренебрежително.

Стрелец – не се престаравайте толкова

Когато харесвате някого и искате да го впечатлите, ентусиазмът ви е просто възхитителен. Готови сте да направите абсолютно всичко, за да очаровате обекта на желанията си и в повечето случаи успявате. Само че понякога рискувате да уплашите другия човек със старанията си. Карайте го по-кротко.

Козирог – защо сте толкова сериозни?

Идеята на срещите е да се забавляваме и да открием половинката си, не го забравяйте. Отпуснете се, оставете графика, задачите и сериозните теми настрана и се отдайте на сладки приказки. Усмивката също няма да навреди. Имате потенциала да разтапяте другите, когато сте настроени на романтична вълна, възползвайте се.



Водолей – не търсете винаги тайната за света

Поне за момент оставете фундаменталните въпроси, които ви мъчат и говорете за нещо по-малко натоварващо. Знаем, че обичате да разсъждавате и то надълбоко, но първите срещи не са подходящи за подобна дейност, ако се опитвате да привлечете някого. Вие знаете как да се забавлявате, припомнете си това свое качество, когато сте на среща.

Риби – спрете да се вглъбявате в детайлите

Разбира се, че няма да откриете любовта на живота си, ако не спрете да нищите всеки недостатък или дребно прегрешение на човека, с когото излизате. Вие винаги успявате да намирате проблеми там, където всъщност няма и това е най-голямата ви грешка. Също така често се влюбвате безнадеждно в хора, които не се държат добре с вас. Променете нагласата си към противоположния пол и ще се удивите от успеха си.

Четете още: Тайните на мъжките устни