В зодиака има пет знака, които се отличават като верни приятели. Затова, ако имате в обкръжението си представители от тези зодии, ги дръжте близо до себе си. Никога не е излишно да имаме поне по един добър човек, който да е близо до нас и да ни мисли хубавото.


Телец

Телците са надеждни и лоялни. Такъв приятел си струва, защото винаги ще бъде на ваша страна. Телецът умее да дава добри съвети. Готов е да помогне на този, който се нуждае от него.


Рак

Както всички знаем, Раците са по-чувствителни от много други знаци. Те четат емоциите, дори тези, които се опитвате да скриете - ако сте тъжен, Ракът със сигурност ще бъде там, за да ви подкрепи - и ще ви помогне да се почуствате по-добре. Приятелството означава много за него. Но внимавайте - не ги докосвайте по болни теми, ако искате да са близо до вас.

Дева

Девите са много добри към хората, които ги ценят. Те са разумни и могат да охладят неприятните емоции. Можете да дойдете при тях за съвет и за утеха. Девите обаче са ревниви - дори и в приятелството, така че трябва редовно да ги убеждавате, че те за вас са номер едно.


Скорпион

Скорпионите са хора, които могат да бъдат приятели за цял живот. Те са известни бойци за справедливост, а ако някой ви е обидил, то той няма късмет: Представителите от тази зодия ще се постараят да направят всичко, за да ви защитят.


Риби

Рибите са чувствителни и много лоялни приятели. Те обаче лесно се обиждат. Хубавото е, че почти винаги дават втори шанс. Те няма да ви задават ненужни въпроси, а ще дойдат и ще ви помогнат в трудна за вас ситуация.