Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите, които търсят любов, ще я намерят през 2018-а

Хороскопът ви за 2018 г. показва, че ще успеете да повярвате в себе си, както и да разберете факта, че когато една врата се затваря, друга се отваря. И тогава просто трябва да се придвижите напред! Търсещите любов, обезателно ще я намерят, желаещите да реализират материалната си мечта – ще я осъществят. За вас това е година за вземане на отговорни решения.

Важно е да не се колебаете, а да действате в подходящия момент, да покажете решителност, а не да чакате проблемите да бъдат решени сами или от някой друг. Но няма нужда радикално да се променя нещо в живота ви - нито работата, нито местоживеенето, нито семейството. Сега е важно да запазите и усъвършенствате това, което вече имате. До 8 ноември благотворната планета Юпитер остава в третия ви дом, свързан с общуването, обучението, кратки пътувания, отношения с братя, сестри, съседи, съученици. В тези области ще имате късмет.

Това е отлично време за тези, които искат да учат. Можете да започнете да изучавате теми, които досега изглеждаха твърде сложни. Сега притежавате решителност и постоянство. Ако говорим за любов, то вие сте предразположени към радикални действия и екстремни поведения, които могат да изненадат близките ви. Тъй като Плутон се намира в дома на любовта и децата, то важни събития има да се случат в тези области (основно за родените през третата десетдневка).

Понякога обаче може да се чувствате така, сякаш нямате власт над обстоятелствата. За да реализирате енергията на Плутон по конструктивен начин, е по-добре да намерите занимания, които ще подчертаят вашите таланти, например творчески проект или хоби. По този начин, вашето самочувствие ще се увеличи и постепенно ще си възвърнете контрола над собственото си съществуване. Много Деви в края на годината ще станат дипломирани специалисти в съвършено нови за себе си области на знание.