Автор
Woman.bg

Дами, пазете се от тях: Най-големите ревнивци в зодиака

Проявите на излишна ревност са болезнени за двамата. Нещо повече – вътрешната нагласа и демонстрация на недоверие в повечето случаи отдалечават партньорите един от друг. Обратно – проявите на доверие раждат ответно отношение, поведение и чувство. На мъжете от тези четири зодии обаче, не им е нужен и най-малък повод дори, за да ревнуват до мозъка на костите си своите половинки перманентно и неудържимо. Ето кои са те:

Овен

Мъжът Овен е същинска буря от емоции и страст. Той е романтик и доста сантиментален. Но най-точната дума, с която може да се опише мъжът Овен по отношение на любовта, е „сложен“. Влюбен ли е до полуда, той трудно понася обекти от мъжки пол спокойно да кръжат окоо избраницата на сърцето му. Обича ли, Овенът е верен защитник, любящ и всеотдаен съпруг, чудесен баща, страхотен любовник и... ревнив до безумие.

Близнаци

Мъжът Близнаци е изплетен от противоречиви чувства и дилеми. Това е най-странният и неразгадан зодиакален знак. Внимателно подбира половинката си. Недостатъкът му е, че с времето започва да приема партньорката си за даденост. Усети ли, че тя му се изплъзва, става много лош. Трудно понася мисълта да бъде изоставен. Обикновено в тази стъпка експертът е той. Обича ли с цялото си сърце, обича до гроб.

Рак

Колкото всеотдаен, толкова и неверен. Колкото неверен, толкова и... ревнив. Мъжът, представител на зодия Рак, на пръв поглед е един от най-надеждните партньори, перфектен любовник и идеален съпруг. Но в същността си си пада малко егоист. Себе си смята за безгрешен, а половинката си – за жена, склонна към изневери. Често го гонят параноични представи, че тя му кръшка с други мъже, което го побърква от ревност. Чуждото обаче не му е толкова чуждо, колкото изглежда. Склонен е към изневери, от които трудно би се отказал, ако още не е навършил поне 35.

Лъв

За гордия и могъщ Лъв партньорката е като собственост и лична вещ. Винаги ясно показва на останалите представители на мъжкия пол, че никой не бива да доближава партньорката му. Той е царят на животните и всички останали трябва да си знаят мястото.

Четете още: Трите зодии, които ще кръшнат при първия удобен случай