Автор
Десислава Недева

Боровинкова Луна ще освети пътя ни тази нощ

По време на Пълнолунието, което ще се случи тази вечер, точно в 21:11 часа, ще можем да наблюдаваме и частично лунно затъмнение. Августовското пълнолуние носи още наименованието „Боровинкова Луна“ и ни призовава да благодарим за изобилието, което присъства в живота ни.

Лунните затъмнения бележат край на някакъв цикъл и винаги се случват по време на Пълнолуние. За всички знаци това ще бъде силно емоционален период, защото нещо ще си отиде и друго ще дойде, но връщане назад няма.

Единственият път е напред и нагоре. Как ще се отрази обаче това Пълнолуние на всяка една зодия, вижте в следващите редове:

Овен

Имате недоразумения с някои ваши близки приятели? Сега е времето да прецените кой заслужава да остане в живота ви и с кой да се разделите завинаги, ако не чувствате нужната подкрепа и признателност. Подходящ период да се фокусирате върху целите си и да си дадете реална представа за това какво може да постигнете и какво не.

Телец

Понякога Телците имат нужда от една силна отрезвяваща плесница, за да видят всичко, което стои точно пред очите им, но те не го забелязват. Това Пълнолуние ще им донесе съдбоносна промяна, която ще се отрази на целия им житейски път. Наистина ли това, с което се занимавате, ви доставя удоволствие? Време е да си дадете ясна сметка дали се намирате на своя път, или изживявате нечии чужди мечти.

Близнаци

Близнаците ще изживеят истински разцвет и разширение във всяка една сфера на живота си. Това ще бъде период на безкрайните възможности, ще успеете да се откъснете от всичко, което ви дърпа назад и да се свържете с вярата и мечтите на вашето сърце. Ще излезете от зоната си на комфорт, което може леко да ви притесни, но в никакъв случай не се отказвайте. Това е най-хубавото нещо, което може да ви се случи.

Рак

Ако цяла година сте се чувствали като пашкул, то сега е моментът да се превърнете в красива пеперуда. Знакът Рак се управлява от Луната, затова Раците ще претърпят мощна вътрешна трансформация, дори да не го осъзнават. Другите обаче ще забележат промяната във вас, която ще рефлектира и върху събитията в живота ви. Затова просто седнете и се насладете на невероятното пътуване, което душата ви е подготвила.

Лъв

Време е да преразгледате отношенията си с вашите партньори, Лъвове. Ще се научите как да изразите натрупаните с годините емоции и да ги споделите с човека до вас. Това може да доведе както до закрепване на връзката ви, така и до нейния тотален крах. Зависи как сте я захранвали през последните няколко месеца. Със сигурност обаче това ще ви донесе облекчение и вътрешен комфорт, който толкова дълго време ви убягва.

Дева

Девите, които се славят като истински перфекционисти, могат да усетят здравословни проблеми, които произтичат единствено и само от психичното им състояние. В момента, в който се освободите от притесненията си, ще забележите значително подобрение във физическото си състояние. Също така работен проект, който влачите от дълго време, най-после ще приключи успешно.

Четете още: Венера в Рак: Миналото ни говори

Везни

Неразбирателства с околните могат да ви подтикнат да се затворите в себе си, но да отворите необятния свят на творческите си възможности. Времето също така е подходящо да се отдадете на релаксиращи практики, които да подобрят връзката с вашето подсъзнание и по този начин да засилят креативността ви.

Скорпион

Несигурност ще обземе Скорпионите. Неочаквани обрати в работата ще ви принудят да работите от дома си или просто да прекарвате повече време далеч от обществото. Разбира се, това не означава, че нещо лошо ще се случи. По този начин ще успеете да изградите една по-стабилна връзка с хората, които живеете, а и със самите себе си.

Стрелец

Стрелци, време е за нови уроци, а те няма да бъдат от лесните. Летвата е високо вдигната. Сега е моментът да преосмислите начина, по който общувате и до каква степен успявате да изразявате чувствата си. Ще почувствате прилив на енергия и сега, повече от всякога, ще имате възможността да разкриете дълбините на вашата душа.

Козирог

Финансови проблеми ще мъчат Козирозите през този период – непредвидени разходи, опит да се разграничите от притежанията си, измами, всичко е възможно. Съзнанието ви ще е насочено да внесе по-голяма сигурност във вашия свят, затова започнете с областите, в които цари най-голям хаос. Постепенно ще почувствате увереност и самочувствие и всичко ще си дойде по местата.

Водолей

Прекрасно време за равносметка настъпва за Водолеите. Ще обърнете внимание на нуждите си, но и ще се наложи да направите компромис със себе си в името на добрите отношения с близки и роднини. Най-после ще видите плодовете на вашия труд, който полагате от години и нови възможности ще се разкрият пред вас.

Риби

Сега е времето да се откажете от всички вредни навици, които ви дърпат назад, Риби. Приемете и освободете вашата духовна същност. Не я крийте зад маска, тя може да ви помогне по толкова много начини. Осъзнайте товара, който носите със себе си. Освободете се от него и ще видите как всичко в живота ви ще потръгне.