С представителите на кои знаци на човек му е най-трудно да намери общ език?

Не си заслужава да си избирате партньорите или дори приятелите само по зодията. Но трябва да имате някои неща предвид, ако вярвате в астрологията. Представяме ви петте зодиакални знака, които се отличават с най-труден характер.

5 място – Козирог

Като заклети инати, Козирозите настояват, че са прави, дори когато знаят, че грешат. Пробвайте а ги надхитрите, започнете неочаквано да се съгласявате с тях и Козирогът изведнъж ще приеме вашата гледна точка – защото не иска да се съгласявате с него. Да, този странен знак отстоява мнението си, без да желае да победи в спора. Защото той харесва самия спор, а не резултата му. Козирогът е в плен на собственото си его – той иска да прави само това, което иска, но понякога и сам не знае какви са истинските му желания. Представителите на този знак са сложни същества, които мразят да скучаят, имат нуждата да изпълнят живота си със смисъл. Ако не можете да помогнете на Козирога да постигне това, той ще ви зареже – или вие самите ще го зарежете, когато той опъне нервите ви до крайност. Той е много изобретателен и приема в обкръжението си хора, които са достойни да бъдат до него. Но дали той е достоен да бъде с вас? Отговорете си честно на този въпрос.

4 място – Водолей

Водолеите лесно намират общ език с хората, способни са да изслушат внимателно чуждото мнение по всеки важен въпрос, но при това се интересуват само от собствените си възгледи. Те винаги ще постъпват така, както смятат за нужно. Ако действията им не доведат до желания резултат, те просто ще обвинят другите, защото не се смятат за виновни за нищо. Водолеите са диктатори по душа, вървят настървено към целите си, но в същото време са крайно емоционални, което често им пречи. Типично за Водолея е да се ядоса и да зареже всичко на една крачка от финишната линия.



3 място - Близнаци

Този знак буквално се разкъсва отвътре. Близнаците са неспособни да стоят на едно място, те заразяват околните с нервозността си, запълвайки пространството с шум, викове, терзания и амбиции. Един представител на тази зодия е равностоен на цяла тълпа. Близнаците искат всичко и веднага – и желателно без затруднения. Те са капризни, егоистични и при това умело бягат от нещата, които не ги засягат или не им харесват. Имат поразителната способност да забравят бързо за това, което преди пет минути са смятали за най-важното на света.

2 място – Овен

Общуването с Овена е подобно на пускане с лодка по бурна река. Или на компютърна игра, в която в един миг сте на върха, а в следващия лежите смъртоносно ранени. Овните обичат да спорят, не понасят поражението в диспутите, лесно сриват това, което са изградили и изобщо не мислят за последиците от постъпките си. Ако искате да свържете живота си с представител на този знак, станете будист и оставете суетата и нервността на Овена да минава покрай вас като лек ветрец. Не е гарантирано, че ще успеете да го постигнете, но може да пробвате. Знаете ли защо? Защото спокойните минути с Овена често си заслужават всички бури на света.

1 място – Скорпион

Сигурно вече знаете всичко за този знак – Скорпионите са същински демони. Репутацията им ги изпреварва и е много трудно това мнение да се промени, дори ако е предубедено. Какво представлява Скорпионът? Той е суров, злопаметен, винаги получава това, което иска. Освен това е лидер (или много се старае да бъде такъв), фокусиран е върху нещо, което е важно само за него и е страхотен инат. И разбира се, Скорпионът ще ужили всеки, който го обиди. Може да не стане веднага, а дни или дори години по-късно, но представителите на този знак непременно ще отвърнат на удара.