„Познай себе си“ е максима, известна още от античността. Независимо дали споделяте определени философски и метафизични вярвания, винаги е добра идея да научите малко повече за вашата дълбока същност и нейните съкровени потребности и желания. А какво по-лесно средство за личностно опознаване и усъвършенстване от астрологията?

В тази връзка ще ви разкрием по три от най-тежкарските характеристики на всяка зодия, защото да познавате и използвате силните си страни, е едно незаменимо оръжие в постигането на вашите цели.


Овен

Вместо да смятате Овена за най-упоритото животно, помислете върху следните положителни качества на тази прекрасна зодия.

Напук на всички хейтъри Овенът е:

1. решителен
2. смел
3. страстен


Телец

Както за Овена, така и за Телеца, много хора имат едно наум и не прибързват с поставянето на положителни оценки. Но скъпи мои, запишете си тези неоснорими предимства на втория знак от зодиака, който преди всичко е:

1. силен
2. издръжлив
3. волеви

Четете още: Любовен хороскоп за всяка зодия


Близнаци

Всички се съмняват в искренността на Близнаците заради противоречивата им натура. Никой и не подозира, че единствено представителят на тази двойнствена зодия е ненадминато:

1. адаптивен
2. интелигентен
3. любознателен


Рак

Киселият нрав на Раците може незабавно да бъде простен, веднага щом разберете, че само един Рак може да бъде истински:

1. лоялен
2. отзивчив
3. грижовен


Лъв

Нахаканият Лъв дразни всички, това ни е пределно ясно. Но напълно ни обезоръжава, когато открием, че единствен той може да бъде:

1. непреклонен
2. дързък
3. сърдечен

Дева

Девите могат да те докарат до ръба на нервна криза с тяхната прословута педантичност, но в миг забравяме за невротичния им нрав, когато с изненада установим, че достойният представител на зодия Дева е невероятно:

1. практичен
2. остроумен
3. наблюдателен


Везни

Колебливите Везни са истински трън в гащите, но няма как да отречем, че в действителност само представител на тази уникална по рода си зодия може да бъде безкрайно:

1. хармоничен
2. широко скроен
3. спокоен


Скорпион

Срещали сте поне един Скорпион, който да бъде прекалено голяма хапка за вашата уста, нали? Е, няма как да подминем интензивността на неговия характер, но признаваме без бой, че той е:

1. уверен
2. решителен
3. страстен


Стрелец

Не очаквайте от един Стрелец да бъде мил и отзивчив към вас, но той определено ще завладее сърцето ви, защото е страшно:

1. щедър
2. спонтанен
3. любознателен

Четете още: Позволи си да мечтаеш: Идва Новолуние в Телец


Козирог

Козирозите са ви скучни? Помислете пак! Да, онзи човек, който е:

1. изобретателен
2. предпазлив
3. работлив

също е зодия Козирог. Имате ли нещо да добавите?


Водолей

Ако някои от идеите на вашите приятели Водолеи ви се струват странни, опитайте се за миг да ги забравите и запомнете, че няма друг, освен Водолеят, който да е изцяло:

1. прогресивен
2. състрадателен
3. отзивчив


Риби

Като една истинска Риба, която плавно се плъзга по течението на буйните води, така и представителят на последната зодия може да бъде едновременно:

1. креативен
2. мил
3. отстъпчив


Автор: Десислава Недева