Автор
Woman.bg

15 февруари е най-важният ден през този месец!

Новолунието във Водолей, което ни очаква на 15-и февруари, ще ни донесе позитивна повратна точка в живота, както и глътката свеж въздух, от която се нуждаем след напрегнато начало на новата година.

Всички астрологични позиции, които бяха в сила досега бяха свързани с прошката и раздялата със стари навици и хора.

Както вече писахме, февруари е месецът през тази година, в който няма да станем свидетели на Пълнолуние, което означава, че той ще ни донесе нов старт с още по-голяма сила от обикновено. Добре е досега да сме приключили с раздялата със старите неща и да се посветим на това да посеем семенцата на бъдещето, което бихме искали. Това, че Новолунието е във Водолей ще направи процеса лек и изпълнен с надежда и любов.

Вече е време да помислим в по-едър план относно нещата, които ни се случват и да се фокусираме върху това как действията и думите ни влияят на хората около нас.

Ще трябва да се оттеглим от съзерцанието на своите мисли и чувства и да се отворим, за да видим нещата от друга перспектива.

В този смисъл връзките ни ще бъдат една от основните теми на това Новолуние и ще бъде необходимо да преосмислим дали това са хората, с които искаме да бъдем заобиколени. Вероятно е да задълбочите някои свои отношения в този период, а други да прекратите. И в двата случая ще ви бъде най-полезно да бъдете искрени с околните и да им споделите какво точно чувствате и мислите. Особено важно е, ако възникне проблем в отношенията ви, независимо дали той е в интимната ви връзка, с приятел или с член на семейството, спокойно и без напрежение да го изясните чрез открита комуникация.

Най-често в откровените разговори успяваме да достигнем до истини, които преди това не сме виждали, успяваме да простим и да продължим напред излекувани от миналото.

Астролозите съветват да отделите малко време, в което да се поставите на мястото на другите, особено ако конфликтите ви се виждат неразрешими. Погледът от друга перспектива ще ви помогне да смегчите тона и да постигнете полезни резултати.

Хубаво е по време на това Новолуние да си зададете и въпроса „От какво имам нужда, за да се почувствам завършен човек?“. Безспорно връзката, която имаме със самите себе си е най-важната, която трябва да изградим в живота си. Замислете се дали се уважавате, дали смятате, че заслужавате да ви се случват хубави неща, дали се отнасяте с любов към себе си. Отговорът на всички тези въпроси е „Да!“, стига само да го позволите.

Замислете се още колко време на ден или на седмица отделяте за личното си здраве и затова да се поглезите. Ако сметнете, че то е почти никакво или недостатъчно, планирайте поне няколко от любимите си неща до края на месеца – направете си маникюр, отидете на СПА, разходете се в парка.

Любопитното е, че Новолунието ще бъде придружено от частично Слънчево затъмнение, което ще въведе допълнителна доза оптимизъм в атмосферата на този месец. То ще даде и още по-голям тласък на желанието ни за промяна. Вероятно сте чували, че по Новолуние е добре да формулираме желанията си и да ги напишем на лист хартия. Новолунието на 15-и февруари ще настъпи в 23:06:24 ч. българско време, а първите 8 часа са с най-силна енергия.

Освен взаимоотношенията, силните теми на Водолея са: Новаторски идеи, високи технологии, нови тенденции, далечни цели, хуманизма, свободата, изненадите, гадателски методи, хумор, приятелите, групите, създаване на контакти, платонична любов. Относно здравето можете да напишете желания, свързани с: кръвообращение, глезени и прасци, разширени вени, схващания и спазми.

Напишете до 10 желания на лист хартия и не забравяйте, че те трябва да са свързани единствено с вас и никога с други хора.

Късмет!