Горещото лято постепенно се оттегля от царствения си трон и скоро ще отстъпи място на мека, златна есен. Как да запазим натрупаните слънчеви лъчи възможно най-дълго време върху кожата, по устите и очите си? Шоколадовият тен е толкова секси и е важно да се полагат грижи за задържането му. Бронзирайте и миксирайте смело металически нюанси, за една свежа и интересна визия.



И все пак не забравайте - ако има нещо, което може да запази лятото за дълго върху лицето ви - това е добрата бронзираща пудра. А коя е най-подходящата за вас? Попитайте усмихнатите консултанти е департамента за козметика на notosgalleries в София Ринг Мол.


А за да се погрижите за перфектната си кожа в края на август, обърнете внимание на тези съвети:

На първо място овлажнявайте всекидневно кожата на лицето и тялото, защото слънчевите милувки я изсушават и повреждат, дори и на пръв поглед това да не си личи. За да бъде младо по-дълго, лицето ни се нуждае от повече вода, отколкото можем да изпием всеки ден. Дарете го с продукти с хиалуронова киселина и съобразете вътрешното приемане на много течности, и подходящи хранителни продукти.


Ексфолирането на кожата е също толкова важно, колкото и хидратирането й. Веднъж ексфолирана, кожата усвоява по-добре активните съставки на кремовете, като по този начин оптимизира тяхната ефективност. Предпочитайте олио текстури за почистваща и поддържаща козметика.
Сега е моментът към ежедневната рутина па подръжка на лицето да се включат отново серуми, бустъри и като цяло да се увеличат стъпките за подхранване на кожата. В горещините многото често тежи, но сега вечерите стават хладни, а кожата жадна. Дайте и всичко необходимо и тя ще ви се отблагодари.


Любезните консултанти на notosgalleries ще ви насочат към подходящите за кожата ви продукти. Всяка предлагана в магазина марка разполага с доказани бестселъри за качествена поддръжка на кожата.


След като сте се погрижили за кожата си, нанесете леки бронзови сенки по клепачите, опушете леко и нанесете молив в земни цветове, за да придадете мекота и сияние на погледа, а не да го рамкирате с черен молив. За да затъмните и подчертаете формата на очите във външния ъгъл, подсилете цвета със сенки в шоколадов или сливов цвят.


Леко осветляване на зоната под веждите и в ъгъла на клепача, два слоя спирала и очите ви ще говорят вместо вас.
С малко количество бронзираща пудра подчертайте формата на скулите и засилете блясъка на кожата с лек хайлайтър в златисто. Ружът не е задължителен, но едно блестящо прасковено е винаги добра идея за допълнителна свежест. Контуриране и строубинг оставете за по-хладно време. Шоколадовата кожа сама по себе си е много красива и няма нужда от тежък грим или специални техники.


Малкото в случая е повече. Нанесете металически нюанс върху устните, напръскайте с овлажняващ спрей и се пригответе да покорите света със сексапила си.


Ето че само една стъпка ви дели от съвършенството. Напръскайте смело някой парфюм с аромат на море, коктейли, слънце и гореща кожа намазана с плажно масло. Terracotta Le Parfum Guerlain, Bronze Goddess Estée Lauder, Mandarino di Amalfi Tom Ford и есента ще ви посрещне в най-бляскавия ви вид.