Автор
Цвета Герчева

Слагайте ботушите и да мечтаем за лято

Високи, лачени, червени и с леко заострени муцунки... Това са обувките, за които мечтая през последните няколко седимици, но ясно осъзнавам, че трябва да изчакам поне до пролетта, за да ги обуя. Сега на дневен ред е зимата, навън има сериозен сняг, а мисията “топли крачета“ често се оказва невъзможна.

И все пак – не съвсем. Има някои модели ботушки, които гаратират комфорта и топлината даже и в най-мразовитите дни.

UGG – австрaлийските ботушки от мека овча вълна, са може би едни от най-добре изолиращите от студа обувки за зимата. Откривам ги, докато се разхождам из етажите на едиинствения по рода си department store магазин у нас – notosgalleries.

Tоплите UGG цветове отиват буквално на всяка дреха, можете да ги носите даже с най-тънките си чорапи, или дори боси, а краката ви няма да усетят никакъв студ. Перфектните ботушки за студена зима като тази, която ни връхлетя напоследък.

Кой е казал, че когато навън не става за сандали, не може да сложим най-невероятните обувки с рязан конски косъм и флорални мотиви? Моделът на OLANG, който откривам докато съм на лов за топли зимни обувки в notosgalleries е повече от впечатляващ, а най-хубавото е, че има и вариант в черно – също с толкова добра изработка и без никакъв компромис за комфорта на крачетата в студа.

Италианският бранд OLANG е сред световните лидери в областта на качеството и комфорта, а както всичко, създадено на Ботуша - не прави и компромис с дизайна. Никакъв.