„Аз не създавам дрехи. Аз създавам мечти“. Това е може би най-известният цитат, на американския дизайнер, започнал с правенето на вратовръзки през далечната 1967 година, и изградил бизнеса си като една от най-емблематичните американски марки на този век.

Ralph Lauren набира популярност благодарение на POLO ризите, които създава. Макар идеята да е заимствана от небезизвестните ризи на Lacoste, с познатата яка и символа на крокодила от лявата страна, Lauren скъсява ръкава, добавя символа на поло играч и превръща ризата в своята най-разпознаваема дреха.
През дългата си кариера дизайнерът получава не една, а четири престижни награди от Съвета на американските дизайнери и името му неизменно се свързва с типичния американски стил.


Въпреки че на възраст от 78 години, той не е главното движещо лице зад многобройните марки под негово име, той продължава да ръководи компанията и да оказва силно влияние върху дизайните, които носят неговото име. Звезди като Кейти Холмс, Блейк Лайвли, Джесика Частейн и дори настоящата Първа дама на САЩ – Мелания Тръмп, са фенове на дизайните му.
В колекцията си Ready-To-Wear за пролет-лято 2018 година, Lauren остана верен на типичния си американски стил. Лежерен живот на яхта или покоряване на Американската мечта – дизайнът на неговите дрехи, завинаги ще носи изискания му вкус и неподправена елегантност.
Колекцията му Lauren Ralph Lauren, посветена на дамите, пресъздава ключовите елементи за новия сезон. Ексклузивно за България можете да откриете дрехи, чанти и аксесоари от нея само в notosgalleries, Sofia Ring Mall.



За сезон 2018 емблематичното Lauren сако е пресъздадено в червен цвят, а златните копчета и бродираният символ на марката, блестят все така силно. Не е необходимо да търсите друг акцент за гардероба си тази пролет, нека Lauren Ralph Lauren говори вместо вас.


В колекцията присъстват и другите „запазени символи“ на Ralph Lauren като синьо-бялото райе, роклите-ризи, типичния силует на блузите по тялото, правите панталони, разкроените ръкави и строгите яки. Пролетният дух се усеща и в ситните флорални мотиви и светлите цветове. Lauren завинаги ще си остане инвестиция в добрия вкус, а консултантите на notosgalleries ще се погрижат да пренесете щипка американска класика и във вашия гардероб.
Пълната колекция ви очаква в notosgalleries на ет.3