Автор
Цвета Герчева

Пълната промяна на едно страхотно семейство в notosgalleries

Когато стартирахме този проект, изобщо не предполагахме колко много положителни емоции ще ни донесе той. И не само на нас. Играта на notosgalleries "Пълна промяна", в която се включиха стотици фенове на модата и хора, които просто искаха да променят нещо в ежедневието и визията си, се оказа едно страхотно приключение, а как точно се случи тоталното преобразяване на семейство Божерянови, ще ви разкажем в този материал.

Тя е Жени Божерянова - страхотна млада жена и майка на три палави деца. Обожава да променя визията си и признава, че това е и една от причините да се включи в тази така специална "Пълна промяна". След три бременности и дълги седмици, прекарани вкъщи, отскоро тя се връща към работния график, офиса и сменя домашните дрехи с костюми и високи токчета. Жени пристигна при нас с една толкова широка усмивка, че стилистите на notosgalleries почти нямаха съмнение какъв вид аутфит ще й предложат. Ето как изглеждаше Жени преди и след тоталната промяна в notosgalleries.



Нова, доста по-къса прическа - ( Феноменалната Мария Алексиадо предложи на Жени да скъсят доста косата й и резултатът беше зашеметяващ), специална терапия за лице и ръце от Premier, грим на DIOR, фино поставени мигли косъм по косъм (Силвия Петрова направи погледа на Жени много по-магнетичен от преди), страхотна рокля от BCBGeneration и секси боти в екрю на roccobarocco. Жени просто грееше само след няколко часа, прекарани в най-големия мултибранд магазин у нас.


Той е Михаил Божерянов - еиин сериозен бизнесмен, който обаче не забравя да се усмихва и обожава семейството си. Пристига за "Пълната промяна" с малкия Мишо, който с любопитство минава през различните департаменти на магазина, а докато баща му разглежда ризи, сака и нови пуловери за зимата, малкият веднага харесва чифт детски панталонки на Guy Laroche.

Ето как изглеждаха Михаил и Михаил младши, когато пристигнаха в notosgalleries:


След малко повече от час (хубавото в notosgalleries е, че там има наистина всичко на едно място и буквално с една обиколка можеш да намериш всичко необходимо както за голям мъж, така и за малчуган на 4), двамата представители на фамилия Божерянови са просто неузнаваеми.

Старши блести с нова прическа и дрехи на The Bostonians, а чифт стилни обувки на Versace 19.69 се оказаха идеалното допълнение към новата му визия. Младши пък предпочете нещо по-спортно и се довери на Converse, като заяви, че това са обувките,които са му най удобни. Вярваме му.



Ако пък искате да видите как точно се случи тяхната "Пълна промяна", изгледайте Т О В А страхотно видео, което заснехме, докато траеше това невероятно преобразяване.

*Очаквайте следващите ни материали, в които ще ви разкажем как се случи пълната промяна на най-симпатичната бременна в деветия месец жена, която сме срещали!