Автор
Ангела Ангелова

Перфектният подарък за Св. Валентин!

Каквото и да си говорим, обратното броене до Свети Валентин вече започна…
В забързаните дни и постоянното тичане по ангажименти изведнъж поглеждаме датата на телефона и леле! 14-ти февруари е! А сега какво, колко, откъде. Не се притеснявайте, сглобили сме лесен гайд отговарящ точно на първите два въпроса, а къде … в notosgalleries, разбира се.

Подбрахме няколко изпитани подаръка, за които всеки един от нас тайно си мечтае, и с които ще зарадвате половинката си, без значение какъв ден е всъщност!
Какво да подарите на нея:



1. Бельото винаги е подходящо за този празник. Това на AUBADE от My Lingerie by Provoke е синоним на провокатовност. Меки, фини и галещи кожата дантели, подчертаващи най-красивото нещо на света – женското тяло. Крещящи едно единствено нещо: СЪБЛАЗЪН.
Цена: 210 лв.


2. Не можем да минем без парфюм. Miss DIOR Absolutely Blooming е ароматът на щастливата, успяла, уверена в себе си дама. Мускусната основа, подкрепена с нотки на роза и горски плодове действат като истински афродизиак за сетивата. А ако за Свети Валентин не търсим точно тези аромати и ефект…кога?
Цена: 30 ml – 132 лв, предлага се и в по-големи разфасовки от 50ml и 100 ml. Възможно е да се направи и сет с крем и мляко за тяло, опаковани в красива кутия.


3. Бижу. Следващата непреходна класика във Валентинските подаръци. Показаното по-горе е на TOUS, и от една страна е закачливо и палаво, от друга крещи любов с изразен и стилен тембър.
Цена: 365 лв.


4. VALENTINO. Малката червена чантичка. Толкова е кокетна и в същото време универсална. Ще кажете: "Да, червена чанта, универсална, да бе да". Но представете си: червена чанта, червено червило и лак… нищо повече не е нужно. (Е, аз бих обула и едни червени кецове, но това е лично мнение.)
Цена: 126,85 лв., в момента също е в намаление.


Какво да изберете за него:



1. LEGEND на MONT BLANC е легенда. Универсален, спортен, мъжествен… Общо взето аромат, с който трудно ще сбъркате. Представям го тук, защото комплектът парфюм и стик са изключително изгоден подарък.
Цена: 50ml – 71 лв. 100 ml – 125 лв.


2. Човек трудно може да подмине FREEGUN, без да се загледа. И то не само заради името. Яркo, дръзкo, впечатляващo,ултра мекo и удобно бельо. В момента френската марка, фаворит за активните хора предлага у нас и Star Wars колекцията си. Изключително сладка закачка дори за строгия, бизнес мъж.
Цена: 17,90 – 24,90 лв., според колекцията


3. Шал, за да му е топло и меко. А и носи онзи италиански спортно-елегантен шик. ARMANI JEANS. Повече думи не са нужни.
Цена:165,20 лв.


На финал, ето нещо и за вас романтици. Ароматизираните свещи с етерични масла на BOMB COSMETICS. Ръчно изработени, натурални и с внимание към околната среда. В notosgalleries можете да откриете голямо количество от продуктовата гама на бранда. Всички те, в бонбонено-прелестни опаковки и истински подходящи за онези хора, на които никога не знаем какво да подарим.
Цена: 21,40 лв.


Все още се чудите и не сте сигурни какво ще хареса той или тя? Не се притеснявайте notosgalleries предлага безсрочни гифт карти. Можете да заредите ваучера с избрана сума и… да очаквате Валентински изненади.