Автор
Woman.bg

Любимият ни шопинг "The Friday" стартира в notosgalleries

Той най-после дойде – дългоочакваният шопинг петък, който толкова много обичаме. Сега е времето да купим рокля за коледното парти, подарък за обичания човек или просто да подновим любимата си „колекция“ с ново червило, пудра или парфюм. Но как да обиколим всички бутици само за няколко часа след работа?

Решението е много просто – вместо да препускаме от магазин в магазин, много по-лесно е да се доверим department store концепцията на notosgalleries, където можем да намерим над 150 бранда на едно място. Днес notosgalleries ни канят на шопинг с отстъпки до 70% за мода, до 50% за интериор и до 20% за козметика.

“The Friday” в notosgalleries предлага специални цени на куп стоки, така че коледният шопинг може да стартира още днес. И в никакъв случай не се отказвайте от днешната разходка по магазините под претекст, че ще има много хора и тълпата ще ви изнерви – в notosgallereies са предвидили специални екипи от консултанти, които наистина знаят как да направят шопинга приятно изживяване.

На трите етажа на магазина в Sofia Ring Mall има такова разнообразие от стоки и цени, че няма начин да не се влюбите поне в един чифт обувки. В най-добрия случай, само в един чифт.