Автор
Ева Григорова

Признание за секс и силно разочарование ще разтърсят "Ергенът" тази вечер

Днес Алек е подготвил за петте дами, които продължават в надпреварата за неговото сърце – Надежда, Магдалена, Валерия, Йоана и Надя – един невероятен ден, изпълнен с приключения и положителни емоции.

„В живота трябва да си упорит, понякога дори да риташ... Да пазиш своя колорит, от пътя си да не залиташ... Но трябва също и да можеш упора здрава да предложиш, защото често случва се светът целият да е на твой гръб“ – с тези думи най-желаният „ерген“ на България ще отправи покана към всички тях да се впуснат в нещо непознато и в същото време изключително завладяващо:

View post on Instagram
 

„Подозирам, че нито една от тях не е правила това, което днес ще правим, и се вълнувам да ги видя в такава обстановка“.

Идилията между момичетата и Алек обаче няма да продължи дълго. Разочарованието на една от тях, че не получава нужното внимание от бизнесмена, ще внесе смут насред спокойната обстановка, а това неминуемо ще доведе до ответна реакция от страна на Младенов. Верен на спонтанността си, в края на деня той ще „открадне“ една от дамите, при това съвсем неочаквано за нея, с покана за романтично усамотение под открито небе. Срещата им обаче ще бъде прекъсната от необичаен „гост“, а кой ще бъде той, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV!

View post on Instagram
 

Междувременно, останалите момичета в имението ще се изправят пред интригуващото предизвикателство „Никога не съм“, в което ще разкрият неподозирани истини. Играта ще предизвика буря от емоции, която ще се разрази с яростна мощ по време на вечерния коктейл. Той за пръв път ще се проведе по нови правила. Темата за секса също ще дойде на дневен ред, а признанието на една от участничките в това отношение определено ще шокира всички останали. По традиция, вечерта ще завърши с поредната „Церемония на Розата“, след която още една дама ще трябва да се сбогува с Алек и да напусне имението завинаги.