Автор
Теодор Муховски

Парите ще потекат: Как да се обличаме според Венера, за да привлечем богатство

Астрологията позволява не само да привлечете щастието или да откриете сексуалността, но и да увеличите финансовото благосъстояние.

Венера е планетата на красотата, любовта и материалния просперитет, която играе важна роля при оформянето на стила и създаването на образи. А също така изборът на дрехи в съответствие с положението на Венера в различните зодиакални знаци помага за привличане на пари и успех в живота.

Всеки зодиакален знак, под чието влияние е Венера, има свои собствени характеристики и предпочитания в модата. Нека разберем какъв стил дрехи е най-добре да изберете, за да привлечете богатство в зависимост от положението на Венера във вашия зодиакален знак.

Венера в Овен

Заложете на скъп стил с цветни мотиви от световни марки. Ще ви подхождат сексапил и яркост със спортно-елегантна естетика. Еклектика в съчетаването на нещата: минипола с маратонки, комбинирана рокля, карго панталон. Черното и златистото ще бъдат чудесни основни цветове за гардероба ви.

Венера в Телец

Гардеробът ви трябва да е удобен и женствен. Избирайте рокли с подчертана талия и акцент върху деколтето. Предпочитайте скъпи аксесоари като чанти и бижута.

Венера в Близнаци

Образът ви трябва да е свеж и младежки. Експериментирайте с различни тоалети и ги сменяйте според настроението си. Днес сте облечени като тийнейджърка в дънки и маратонки, а утре сте фатална жена на токчета. Носете светли цветове. Обърнете внимание на акцентиращите бижута върху ръцете си - гривни и пръстени.

Венера в Рак

Вашата основна характеристика в облеклото е „силата на жената в нейната слабост“. Затова гардеробът трябва да излъчва женственост и нежност. Особено добре ще ви подхождат изрязани дрехи, тесни дънки, копринени блузи.

Венера в Лъв

Ярките и стилни цветове са вашият избор. Не се страхувайте да използвате червени и бургундски тонове и да откриете гърба и раменете си. Вие сте кралицата на собствения си стил. Високи токчета, кожени изделия, бижута - всичко това е за вас.

Венера в Дева

Вашият стил трябва да бъде едновременно официален и лек. Изберете ежедневни дрехи: панталони, дънки с права кройка, сака в благородни цветове (каки, марсала, бежово, шоколад).

Венера във Везни

Идеалният гардероб, който ще ви помогне да забогатеете, трябва да е лек, но аристократичен. Разгърнете „простотата“ с елегантни детайли: бижута и аксесоари (шалове, очила, колани, шапки, чанти), които ще придадат чар на външния ви вид.

Венера в Скорпион

Секси и мистериозен стил ще подхождат добре на позицията на Венера: смело носете деколтета, къси рокли, чорапи и чорапогащи, тесни дънки и мокасини, токчета, ботуши. Мъжкият стил също ще е подходящ: пробвайте обемни ризи или сака като от рамото на гаджето си.

Венера в Стрелец

Вашият ключ към богатството е комбинацията от шик и бохо. Изберете етнически мотиви, свободни стилове, естествени материали и минимализъм. Туники, барети, плетени чанти, ресни, дълги шалове, кърпи, шалове, жилетки и пончо ще създадат неповторима визия.

Венера в Козирог

Идеалният ви гардероб е делови, строг, практичен и с акцент върху униформите. Ще ви подхождат сака и куртки, строги жилетки и ризи, костюми. От бижутата - еполети, колани. Добавете щампи във вертикални райета или каре. Най-важното - скъпи и висококачествени неща, а не дрехи от масовия пазар.

Венера във Водолей

Трябва да се съобразявате с основните тенденции, да бъдете активни, стилни, млади. Препоръчваме ви всичко ярко и необичайно: цветни обувки, сблъскващи се дънки, асиметрична кройка, нестандартно смесване на стилове.

Венера в Риби

Вашият стил е образ на дива, романтичен, женствен, малко наивен. Подходящи са тесните стилове рокли и поли, подчертаването на талията и деликатните нюанси.

Избирайки стил в съответствие с позицията на Венера в хороскопа ви, ще можете не само да изразите индивидуалност, но и да привлечете пари. Не забравяйте, че имиджът е вашата визитна картичка.

Стилът е вечен: Елемент от мъжкия гардероб превзема женската мода
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Стилът е вечен: Елемент от мъжкия гардероб превзема женската мода

Автор Евелин Попадийна