Автор
Ева Григорова

Зрителите побесняха: Бони вдига рейтинга на Хелс Кичън, ще я държат до края

Шеф Виктор Ангелов избра четиримата най-добри кулинари в отбора на Златните. Звездният отбор се раздели с певеца Тома Здравков след две последователни загуби срещу Черните куртки. Напрежението в отбора на известните расте благодарение на попфолк дивата Бони. Денят за техния отбор започна обещаващо, след като спечелиха предимство пред по-опитните си съперници в надпреварата по италианско гурме сред природата. Неразбирателства между Бони, Гърдева и Гатьо доведоха до загубата на отбора и оранжева престилка за певицата.

Във вчерашната резервация отборите трябваше да приготвят тристепенно меню за илюзиониста Валери Иванов – Жокера и неговите възпитаници. Начело на двете кухни застанаха номинираните Бони и Никол. Нито една от двете не успя да се справи и бяха принудени да предадат поста на други участници, за да може да завършат успешно резервациите.

Черните куртки успяха да издадат всички свои поръчки под ръководството на Станислав и избегнаха елиминациите. Златните пък загубиха за втори пореден ден, строгият Гатьо не успя да овладее хаоса в кухнята им. Като най-слабо звено бе посочен рок певецът Тома, който се раздели с шанса да спечели голямата награда.

Зрителите са разочаровани от решението на шеф Ангелов. Ясно им е, че Бони остава, за да дразни и да плете интриги, за разлика от нея Тома се държа възпитано, но това по никакъв начин не помага за рейтинга на шоуто.

„Трябваше Бони да отпадне. Освен, че е слаб готвач, е и голям интригант“, пише зрител във Фейсбук страницата на предаването. „Скандалът продава. То беше ясно, че няма да я махне, пука му на Ангелов за Бонка… За него е важен рейтингът. А Бонка се излага с всеки изминал ден, и ще говори за ниво, жалка е тя, и цялото предаване вече“, коментира друг.

Как очаква да си намери мъж: Барбара от „Ергенът“ обикаля клубовете неуморно
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Как очаква да си намери мъж: Барбара от „Ергенът“ обикаля клубовете неуморно

Автор Ива Петрова