Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, бъдете готови за компромиси. Риби, отдайте се на отдих

Препоръчително е да продължите това, което сте започнали. Желателно е да се решават проблемите с минимална отговорност.

Овен – Фокусирайте се днес върху определянето на ясни цели и планирането на стратегии за действие. Останете отворени за нови перспективи и се научете да се адаптирате конструктивно към промените.

Телец – Може да забележите някакво несъответствие между това, което денят носи, и вашето настроение или желания. Имате избор между това да се адаптирате към реалността, поне до известна степен и да се борите с всичко.

Близнаци – Това е много добър ден за предприемане на действия и оставяне на думите за друг път. Шансът ще ви се усмихва щедро днес, но не по въпроси от голямо значение и не ако седите със скръстени ръце и чакате от небето да паднат различни ползи.

Рак – Изкушението на деня идва от желанието да си позволите повече удоволствия отпреди, като своеобразна компенсация за недостатъците, с които се сблъсквате напоследък. В това няма нищо лошо, стига да не прекалявате.

Лъв – Добре би било да се отнасяте с най-голяма сериозност към всички въпроси, свързани с професионалното развитие. Нуждаете се от малко повече снизхождение, за да можете да преодолеете недостатъците на хората около вас, тези, които привличат вниманието ви.

Дева – През този период останете търпеливи и упорити в комуникацията. Време е да се изразите ясно и да слушате внимателно хората около вас. Не бързайте да вземате важни решения, а внимателно анализирайте всички налични опции.

Везни – Останете отворени за промяна и предприемете малки, но конкретни стъпки към реализирането на мечтите си. Ще откриете източник на вътрешна сила. Бъдете готови за компромиси и намиране на решения, които работят за всички.

Скорпион – Има голяма разлика между това как виждате ситуацията в семейството си и как партньора ви я вижда и най-вероятно истината се крие някъде в средата. Семейните предизвикателства могат да бъдат преодолени по-лесно, ако ги погледнете по-снизходително.

Дървеният дракон им е на късмет: Тези 3 зодии ще претърпят житейски обрат
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Дървеният дракон им е на късмет: Тези 3 зодии ще претърпят житейски обрат

Автор Евелин Попадийна

Стрелец – Някои от ситуациите, които намирате за разстройващи, днес не ви изглеждат същите и това е добре, защото ще можете да се отпуснете, поне частично. Диалогът, основан на здравия разум, може да доведе до неочаквани решения.

Козирог – Това е ден, в който би било добре да смекчите войнствените си наклонности, особено тези, които се проявяват чрез речта. Колкото и изкушаващо да е, все пак е по-добре да избягвате рискови ситуации.

Водолей – Това е ден, в който думите трябва да имат тежест, да кореспондират с делата. Имате достатъчно енергия, за да можете да се погрижите за всичко, което сте планирали, но би било добре да си позволите почивка, в един момент, поне да разтъркате челото си.

Риби – Денят е подходящ за отдих и откъсване от всякакъв вид проблеми, включително и в отношенията с близките. Втората част на деня обещава да бъде по-релаксираща, може би дори по-забавна, като компенсация за положените до момента усилия.