Автор
Ива Петрова

Николета разхожда бебето с доста панорамно деколте (Снимки)

Месец след като Николета Лозанова роди втората си дъщеря, щастливата майка публикува и първи кадри, на които бута бебешката количка. Припомняме, че малката Борислава се появи на бял свят в началото на март тази година.

"Обожавам я... и нея и количката...", пише чаровната брюнетка към кадъра. Припомняме, че малката Борислава се появи на бял свят в началото на март тази година. Тя е второ дете за нея и първо за вратаря на "Левски" Николай Михайлов.

View post on Instagram
 

Преди броени дни бившата плеймейтка намекна, че планира сватба, като сподели интригуващ кадър в профила си, от който се вижда красив годежен пръстен.

На черно-белия фотос се вижда как Николета държи ръчичката на малката си едномесечна рожба. Снимката приковава вниманието и с бижуто на пръста ѝ, който блести с един голям камък по средата и с множество други по-малки диаманти около него.

View post on Instagram
 
Звезден рожден ден: Дъщерята на Николета Лозанова навърши 12 с купон по женски
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Звезден рожден ден: Дъщерята на Николета Лозанова навърши 12 с купон по женски

Автор Ева Григорова

Дали сватбеното тържество ще бъде това лято, или по-късно, предстои да разберем.

Съвсем наскоро Лозанова вдигна пищен купон за 12-ия рожден ден на първородната си дъщеря Никол Божинова. На партито на девойката присъстваха както бащата на рожденичката – Валери Божинов, така и доведеният ѝ татко  – Николай Михайлов.

View post on Instagram