Автор
Теодор Муховски

Принц Албер призна, че сватбата му с Шарлийн е била истински ужас за нея

Подобно на приказка на Дисни, принцът на Монако Албер и съпругата му принцеса Шарлийн трябваше да преодолеят няколко препятствия преди кралската си сватба през 2011 г.

Двойката празнува в продължение на три дни, включващи концерт на Eagles, гражданска церемония в Тронната зала на двореца и религиозна церемония. На приема при последната, принц Албер произнесе прочувствена реч към новата си булка, като ѝ призна, че връзката им не е била никак лесна.

"До ден днешен това беше много емоционално пътуване, понякога нелеко. Шарлийн, благодаря ти, че търпиш моите непоследователности. Ти си прекрасна жена. Да се оженя за теб е най-доброто решение, което някога съм вземал. Щастлив съм, че мога да споделя живота си с теб", каза той според Vogue.

Синът на Грейс Кели започва да се среща с бившата олимпийска плувкиня през 2005 г., след като за първи път пресичат пътищата си на плувната среща Mare Nostrum в Монако през 2000 г. Шарлийн обаче трябва да премести живота си от Южна Африка в Монако, а Албер трябва да се справи с множество искове за бащинство, преди да бъдат заедно.

Първо, бившата стюардеса Никол Косте твърдеше, че има общ син Александър с Албер, което беше потвърдено с тест за бащинство през 2005 г. По-късно кралското семейство разкри и че е баща на дъщеря на име Джазмин Грейс с Тамара Ротоло през 1992 г.

Никол споделя пред френското списание "Пари Мач", че е наясно с отношенията на Албер със сина му: "Албер пое ангажимент от самото начало да присъства и постепенно да приобщи сина си към семейството.

"Много бързо се успокоих, когато принцеса Стефани стана кръстница на Александър. Албер спази обещанието си: нещата се градят добре и вървят по своя път, което ме радва."

Макар че той е изградил също толкова близки отношения с дъщеря си, първата им среща се е състояла едва когато тя е била на 11 години. "Исках този момент да се свържа с баща ми, да го опозная и той да ме опознае", казва оперната певица Джазмин пред Harper's Baazar през 2015 г.

Шарлийн събра погледите с разкошен тоалет на фестивала в Монте Карло (Снимки)
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Шарлийн събра погледите с разкошен тоалет на фестивала в Монте Карло (Снимки)

Автор Антония Дамянова

Разпространяваха се и слухове, че Шарлийн не е била щастлива във връзката, като някои твърдяха, че се е опитала да напусне Албер преди сключването на брака. В отговор на тези твърдения съветничката на Албер Кристиан Стол заяви пред People: "Шарлийн никога не си е тръгвала, нищо подобно не се е случвало. Тя никога не е била разстроена и не е искала да спре сватбата."

Сълзите на Шарлийн в деня на сватбата само подклаждат огъня и по-късно тя е принудена да обясни, че е била емоционална, защото се е почувствала "претоварена" от интереса към връзката им.

В интервю за The Times Шарлийн признава: "Всичко беше толкова разтърсващо и имаше смесени емоции заради слуховете, очевидно напрежението се покачваше и аз се разплаках.

Стотици диаманти и булчинска рокля: Скандалната принцеса Шарлийн предизвика фурор
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Дамянова

Стотици диаманти и булчинска рокля: Скандалната принцеса Шарлийн предизвика фурор

Автор Антония Дамянова