Автор
Пепа Попова - Пепита

Минипола + сандали: семпла, но много ефектна комбинация за този сезон

Пролетно-летният сезон е най-доброто време за носене на мини поли, особено със сандали, които придават свежест и дори изисканост на тоалетите. От равни подметки до класически високи токчета, зависи от вас да решите кое ниво на ежедневно или бляскаво да изберете. 
Ето как да носите стилно и ефектно минипола и сандали този сезон:

Мини пола с права кройка и прозрачни сандали

Michael Kors предложи минималистичен дизайн в черна права кройка с цепка отпред и го съчета с кроп-топ с банел, класически блейзър и "невидими" сандали на висок ток. Визията бе завършена с бохо метален колан, който бихме могли да асоциираме с модата, вдъхновена от 90-те години.

Getty Images
Getty Images

Минипола балон и сандали на ток

Миниполите с балонен силует, които бяха популярни през 2000-те години, шумно обявиха своето завръщане. Те се появяват в колекции от Acne Studios, Bally и MSGM, така че си струва да ги имате на радара си. Следвайте примера на MSGM и ги носете по модерен начин със сандали с каишка на ток, чорапи и памучни потници.

 

Getty Images
Getty Images

Бохо минипола и равни сандали

Уникални, атрактивни и идеални за носене в най-топлия сезон на годината са тези миниполи в бохо стил. Моделът от Ermanno Scervino с велур и флорална бродерия е перфектен за пролетно-летния сезон. Такива поли са перфектно съчетани със сандали на плоска подметка, кроп-топ и сако.

 

View post on Instagram
 

Асиметрична пола и сандали с каишки

Черно-бялото облекло винаги ще бъде безупречната ежедневна униформа. Време е обаче да зарежете класическите панталони и да заложите на къси поли. Courrèges предлага асиметрични визии в черно, които лесно преминават от лято към есен, в комбинация с широка бяла тениска и сандали с каишки.

View post on Instagram
 

Плисирана минипола и сандали с каишка

Може би вече има нови опции, които имат за цел да изместят емблематичните поли с училищна естетика. Въпреки това марки като Alberta Ferretti, Ami и Dries Van Noten потвърдиха, че плисираните поли са все още са на мода и могат да се носят според настоящите тенденции. Минипола в бежов цвят и сандали с каишки е съюз, който напълно надхвърля традиционното и се вписва в този необичаен контекст.

 

Разкроена минипола и сандали с Т-образна лента

Микрополите отново присъстват на най-важните модни ревюта за сезона. Този път Miu Miu показват, че те са ключът към създаването на образ, съчетаващ няколко стила. Комбинирайте ги с поло пуловери върху риза, велурено яке и сандали с мъниста.

 

View post on Instagram
 

Сатенена пола и сандали на висок ток

 

Сатенените миниполи ще бъдат най-добрият съюзник, в случай че искате да постигнете изразителен и много женствен образ. Versace представи пастелно син дизайн с кариран принт, съчетан с подходящо горнище и сандали на платформа с изпъкващо лого.

 

 

Getty Images
Getty Images