Автор
Пепа Попова - Пепита

Червените панталони са основната алтернатива на класическото черно този сезон

Основният цвят на 2023 г., червеното, продължава да си проправя път в гардеробите ни и тази година. Кафявите дънки са в миналото и е време червените панталони да оставят своя отпечатък в съвременната мода. Независимо дали става въпрос за дънки, сатенени модели, карго или палацо, червените панталони са забележима тенденция и ще бъдат част от звездните визии на сезон пролет-лято 2024.

На модните подиуми панталоните от този модерен цвят се появиха в много варианти. Hermès и Burberry ги представиха в ажурни едноцветни визии. Френската марка препоръчва носенето им с колан и прозрачна горна част, а британската модна къща добави сребристи детайли.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Червените панталони са сред фаворитите и на любимите ни модни момичета.

Емили Ратайковски носи червени панталони в елегантен ансамбъл с бяла риза и жълти сатенени обувки. Що се отнася до Карла Бруни, тя избра червен total look, като подчерта силуета с черно палто и сдържани аксесоари. Дуа Липа избра карго панталони, съчетани с голямо кожено яке. Алекса Чанг, безспорният моден експерт, заложи на червени дънки с прави крачоли, които умело съчета с тъмносин пуловер и черни мокасини, доказвайки, че комфортът не се конкурира с елегантността.

View post on Instagram
 

Виктория Бекъм, кралицата на британската мода и любителка на много дългите панталони, знае, че няма по-изискано облекло от червеното.

 

View post on Instagram
 
Getty Images
Getty Images