Автор
Ева Григорова

Какво ли ще каже Башур: Емилия показа тяло за грях (снимки)

Емилия винаги е била от малкото фолкдиви, които залагат повече на гласа си, отколкото на скандални провокации и сексапил. Въпреки че го притежава, при това в големи дози. Е, сега изглежда гласовитата дама е решила да покаже на последователите си, че и тя може да публикува снимки, на които показва повече плът. Но го направи по нейния си, елегантен и фин, начин.

View post on Instagram
 

Въпреки че в последно време все повече се говори, че Емилия и Жорж Башур са пред развод, тя подминава с мълчание слуховете. Но може и тези снимки да са намек към него какво изпуска. Появиха се и твърдение, че друга жена е отмъкнала Жорж от Емилия, но засега това са само спекулации, чият истинност не е потвърдена.

View post on Instagram
 

Каквото и да се случва в любовния живот на Емилия обаче, е факт, че тя е обожавана от феновете, при това заради гласа ѝ и песните ѝ, а сексапилът е само още един плюс за нея. На снимките тя е облечена по секси, елегантно бельо, а върху него е заложила на мрежест гащеризон. И изглежда, че полага точните усилия след последната си бременност, защото резултатът е страхотен