Автор
Веселина Петрова

Ето как той ще излекува сърцето ви според зодията

Сърцето ви е разбито, но вие вече сте срещнали нов човек. Той със сигурност ще ви помогне. Трябва обаче да знаете, че представителите на различните зодии реагират по различен начин.

Овен

Мъжете Овен ще ви накарат да осъзнаете, че все още има хора, които могат да събудят положителни емоции, такива, каквито отдавна не сте изпитвали.

Телец

Мъжът Телец дава всичко от себе си, за да накара жената до себе си да се почувства добре. Телците са романтици по душа и с радост ще ви направи щастливи.

Близнаци

Мъжът Близнаци знае как да ви накара да се чувствате желани. Бъдете готови за килограми любов и искрено възхищение. Те просто искат да ви накарат да се усмихнете.

Рак

Мъжът Рак ще приласкае разбитото ви сърце. Той е емоционален и ще поеме болката ви, ще я покрие в с любов. Мъжете Рак буквално са родени да лекуват разбити сърца.

Лъв

Лъвовете обичат да са под светлината на прожекторите, но обичат също така да споделят славата с любимите си хора. Мъжът Лъв ще ви изслуша, гушне, приласкае. И няма да задава неудобни въпроси.

ДеваМъжът Дева ще се опита да ви върне спокойствието и да възстанови равновесието ви като обърне внимание и на най-дребния детайл. Ако мечтаете за някой, който ще покрие сърцето ви с грижа и любов, това е Девата.

Везни

Везните са романтични натури, ще ви носят на ръце като кралица. Дори и да се страхувате да имате отново връзка, този мъж ще я направи да изглежда изкусително.

Скорпион

Той ще изпълни сърцето и душата ви с високо напрежение. Да се влюбите в Скорпион е едно от най-примамливите неща, които можете да направите - преди да се усетите, ще бъдете толкова потопени в емоциите, че всяка болка, която сте изпитали преди, ще изчезне.

Стрелец

Мъжът Стрелец ще отвори душата ви за нови възприятия и преживявания. Ще ви накара да мечтаете, да обичате, да рискувате дори.

Козирог

Мъжът Козирог е като скала в океана на разбитите сърца. Можете да разчитате на него за всичко. Може да не е много романтичен, но със сигурност ще ви направи своя кралица.

Водолей

Мъжът Водолей ще ви приеме такава, каквато сте. Ще ви помогне да възвърнете блясъка си, да започнете да излъчвате истинско сияние и нова светлина.

Риби

Рибите са емпати, те знаят какво е да дадеш, да се погрижиш. Ще заздрави всеки белег от предишно разочарование. И ще накара болката да изчезне.