Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през април ще разкриете силните си страни

Скъпи Овни, справедливо е да се каже, че през април положението става малко по-добре с всеки изминал ден. В деловата сфера месецът е с много благоприятна атмосфера за реализиране на голяма част от плановете ви. Постоянно се появяват нови възможности. Всички врати са отворени за вас. Ако досега сте търсили напразно работа, гарантирано ще намерите нещо. Ще създадете и нови контакти, които ще са от голямо значение за професионалното ви развитие. Имате възможност да въведете някои нововъведения в съществуващия работен процес. Сега ще ви е трудно да функционирате в сътрудничество, защото ще срещнете неразбиране от страна на бизнес партньори.

Финансово също имате зелена светлина. Вие наистина започвате да използвате силните си страни. Разбирате се добре с другите и имате големи перспективи за успех. Не е нужно да бягате най-бързо, просто хвърляйте топката най-далеч. Трябва да се изправите пред промените, които настъпват в живота ви, по наистина смел начин.

Здравето ви донякъде е отслабено през април. Просто сте поели твърде много задължения, работа и отговорности напоследък, не сте се вслушали достатъчно в предупредителния си вътрешен глас. Чувствате се изцедени, стресирани, което може да доведе до заболявания, свързани с нервите, като мигрена, стомашен дискомфорт, напрежение. Тъй като обичате да работите много, Марс ви съветва да намерите нежен баланс, като медитация, йога или някоя творческа дейност.

Копнежът за близост, за нежност, става голям, но и вълни на леки, безгрижни чувства се разпространяват също. Звездите ви съветват да се погрижите за отношенията, които сте изградили досега, за да не пострадат в бъдеще. Ще имате властта да вземате решения, но не трябва да злоупотребявате с нея. Мнозина ще се радват на късмет в личен план. Те ще намерят голямата си любов и ще се чувстват по-страстни от всякога.

Как различните зодии съсипват живота си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Как различните зодии съсипват живота си

Автор Антония Михайлова