Автор
Ева Григорова

Обичта и уважението са вечни: Деми Мур отпразнува 69-ия рожден ден на Брус Уилис (нови снимки)

Брус Уилис отпразнува 69-ия си рожден ден във вторник, заобиколен от семейството си, включително бившата му съпруга Деми Мур. 61-годишната актриса сподели в Инстаграм две нови снимки. На едната тя и Брус разговарят, а на другата актьорът си играе с внучката си Луета, първото дете на дъщеря му Румър.

View post on Instagram
 

Деми също сподели и ретроспективна снимка на Брус с трите им дъщери - Румър, на 35 г., Талула, на 30 г., и Скаут, на 32 г. Към поста си Мур написа: „Честит рожден ден, BW! Обичаме те и сме ти толкова благодарни."

Деми Мур сподели и забавно видео, записано от Румър, което озаглави видеото: „Това си ти в цялата си глупост и слава и аз те обичам“.

Съпругата на Брус - Ема Хеминг Уилис също отпразнува деня на раждането му с прочувствена публикация в Инстаграм. Тя сподели, че съпругът ѝ е „истински джентълмен“ с „чиста“ и „добра“ душа. „Това, което може би не знаете, но може би бихте могли да си представите, че да бъдеш гушнат в ръцете му е най-безопасното място в целия този широк свят.“ - написа тя в Инстаграм. „Той е истински джентълмен. С толкова много любов за даване и споделяне. Това е, което виждам, истинската му същност. Мога да ви кажа, толкова е чисто и толкова хубаво. Честит рожден ден, любов моя. Ти си дарът, който продължава да дава". Тя публикува кадър на съпруга си, усмихнат доволно, докато държи едно от децата си в ръце.