Автор
Ева Григорова

Какво се случва в "Ергенът": Алек спря да раздава рози и си тръгна

Последният епизод на култовото риалити "Ергенът" завърши доста драматично. В него главна героиня беше студентката Валерия, покрай която се развихриха бурни страсти. Под предлог, че не се чувства добре, тя отказа да присъства на вечерята, а това нейно поведение накара Алек да остави момичетата сами на масата. Това създаде доста емоции сред участничките, някои от които я обвиняваха, а други я съжаляваха и ѝ влязоха в положение.

View post on Instagram
 

Валерия разкри пред цяла България, че е загубила майка си след тежка битка с онкологично заболяване и много ѝ липсва. Това е и причината за нейното поведение, сълзи и паник атаки.

А на церемонията на розите без роза останаха няколко момичета. За тях обаче участието не приключва, просто Алек прекрати раздаването на розите под предлог, че иска да си изясни насаме цялостната картина.

"Накрая сме на един изключително противоречив ден. Не съм готов да взимам решения без да имам пълната картина.“, каза той.

Така останаха няколко рози, които да очакват своите притежателки. Момичетата бяха много изненадани и не можаха да преценят какво да правят, но останаха на местата си.

View post on Instagram
 
Отпадналата от "Ергенът" психоложка разкри истината за Алек
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Отпадналата от "Ергенът" психоложка разкри истината за Алек

Автор Ива Петрова