Автор
Ева Григорова

48-годишната Чарлийз Терон призна: Омъжих се

Чарлийз Терон игриво шокира феновете си с изненадващо съобщение в Instagram, заявявайки: „О, омъжих се. Обичам те, скъпи“.

Тази неочаквана новина дойде на фона на забавен момент по време на тазгодишните Оскари, когато актрисата се озова в центъра на комедиен скеч с участието на Гилермо Родригес от Jimmy Kimmel Live.

View post on Instagram
 

По време на церемонията Гилермо, известен със своя нестандартен хумор, се възползва от възможността да раздаде текила на публиката, провъзгласявайки любовта си към своята „красива съпруга, г-жа Чарлийз Терон“.Именно тази част от скеча доведе до закачливата публикация на 48-годишната Чарлийз в Instagram, по всичко личи, че тя е приела шегата с добро настроение, за голяма радост на нейните фенове и последователи

Облечена елегантно в сребриста копринена рокля на Christian Dior, Чарлийз беше видимо изненадана от нежния тост на Гилермо, но се присъедини към смеха, наслаждавайки се на чаша текила и споделяйки безгрижен момент с хората около нея. "Уау", отбеляза тя, "не знаех, че сме женени."

View post on Instagram
 

Далеч от хумористичните лудории на наградите, личният живот на Чарлийз е вечна тема на интерес. Актрисата от Fast X, която е майка на дъщерите си Джаксън, на 12 г. и Август, на 8 г., последно имаше връзка с модела и бранд консултант Алекс Димитриевич. В интервю за Harper's Bazaar от 2022 г., актрисата сподели, че все още не е готова да започне да излиза на срещи.